Live το πρώτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το προσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη

Το πρώτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται σήμερα το πρωί, στις 09:30, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το προσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη: Το πρώτο μέρος έχει θέμα: «Καθημερινότητα πολιτών, Μειώσεις Φόρων, Επενδύσεις και Νέες Δουλειές», και το δεύτερο μέρος: «Τα μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της χώρας».

Στο πρώτο μέρος του προσυνεδρίου θα μετέχουν σε κεντρικό πάνελ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γενικός διευθυντής της ΝΔ και πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, με συντονιστή της συζήτησης τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Τάσο Γαϊτάνη.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Δείτε το live

Θα υπάρξουν εισαγωγικές τοποθετήσεις από τον Γ. Μπρατάκο και τον Π. Μαρινάκη και θα ακολουθήσουν ομιλίες του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση και άλλων, χαιρετισμοί βουλευτών της Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης και άλλες τοποθετήσεις.

Το δεύτερο μέρος του Προσυνεδρίου που αφορά τα μεγάλα έργα υποδομής, θα ανοίξει με την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού και θα ακολουθήσουν σύντομες εισηγήσεις από τον υπουργό και τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή και Γ. Καραγιάννη.

Όπως επισημαίνεται από το γραφείο Τύπου του κόμματος, στην πορεία προς το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo, θα διεξαχθούν δύο προσυνέδρια σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, καθώς και δύο ακόμα προσυνεδριακές συζητήσεις εντός Αττικής μετά την πρώτη η οποία ήδη πραγματοποιήθηκε στο Αιγάλεω.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης κατά το τελευταίο τρίμηνο, καθώς και του αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ