Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Κοινωνικό το Σαββατοκύριακο - ευκαιρία για επαφές, συζητήσεις, βόλτες

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Δυναμικό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου, καθώς είναι έντονη ακόμη η επιρροή της Νέας Σελήνης στον Κριό. Το Σάββατο έχουμε όψεις με τον Χείρωνα που μας οδηγούν σε συζητήσεις εκ βαθέων.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό κάνει το Σαββατοκύριακο ιδιαίτερα κοινωνικό και ευνοούνται οι επαφές, οι συζητήσεις, οι βόλτες, οι μετακινήσεις.

Από το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο, θέση που θα κρατήσει και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποιες απρόοπτες εξελίξεις το βράδυ της Κυριακής.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας το Σάββατο ξεχειλίζετε ενέργεια, αλλά ξέρετε ότι μερικές φορές δεν αργούν να έρθουν και οι υπερβολές. Γι’ αυτό σήμερα το στοίχημα σας θα είναι να μην ξεφύγετε και να έχετε περισσότερο έλεγχο στη μέρα σας και το πρόγραμμα σας.

Από το πρωί θα έχετε όρεξη για επικοινωνία και επαφές, αλλά μην υποσχεθείτε σε όλους ότι θα τους δείτε ή μην γεμίσετε το πρόγραμμα σας με πράγματα που στο τέλος θα εγκαταλείψετε, γιατί δεν θα σας φτάνει ο χρόνος!

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα, απλά να έχετε μια καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας. Αν έχετε κάτι σε εκκρεμότητα και είναι δύσκολο, το Σάββατο θα το ολοκληρώσετε με μεγαλύτερη άνεση. Η Κυριακή με τη Σελήνη στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα και κυρίως στα οικονομικά σας. Πιθανώς να προκύψει και μια ευχάριστη ή απρόβλεπτη εξέλιξη σε αυτό τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Κριό σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου θα ασχοληθείτε με όποια εκκρεμότητα έχει μείνει από όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσετε να χαλαρώσετε. Μάλιστα θα σας πρότεινα επειδή έρχεται και μια αρκετά απαιτητική όψη Άρη-Κρόνου την Τρίτη, κάτι που θα δώσει μεγαλύτερη ένταση στο ξεκίνημα της εβδομάδας, να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, αλλά και να διασκεδάσετε. Μπορεί βέβαια να βιώνετε κάποιο είδος σύγχυσης από την Κυριακή και μετά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας, αλλά σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Την Κυριακή βρείτε χρόνο για μια βόλτα στην πιο κοντινή παραλία κι όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας κλέψτε λίγο χρόνο για να τον αφιερώσετε σε αυτά και αυτούς που αγαπάτε. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας το βράδυ της Κυριακής μπορεί να φέρει μια απρόοπτη εξέλιξη σε κάποιο προσωπικό ή οικογενειακό σας θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο οι φίλοι, οι γνωστοί, η παρέα σας γενικότερα, θα είναι το κλειδί για να περάσετε μια τέλεια ημέρα που ευνοεί την εξωστρέφεια και τις εξόδους. Οι επαφές σας με τους άλλους θα είναι πιο ευχάριστες και εσείς θα είστε σε πιο αισιόδοξη διάθεση. Η Κυριακή έχει διαφορετική αίσθηση, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο σας ωθεί να είστε πιο χαλαροί, να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο και οι δραστηριότητες σας να μην είναι πιεστικές

. Καθώς ξεκινά μια πιο απαιτητική εβδομάδα για όλους είναι σημαντικό να έχετε ενέργεια.

Ίσως μια βόλτα ή μια εκδρομή τώρα που ο καιρός το επιτρέπει να είναι ό,τι χρειάζεστε περισσότερο για να φτιάξει η διάθεση σας και να το επιδιώξετε. Την Κυριακή μπορεί να προκύψει το βράδυ και μια ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα σας.

Διαβάστε τιςπροβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ