Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αγκαλιά με τον γοητευτικό σύζυγό της, Σπύρος Δημητρίου στην πρεμιέρα του έργου ΟΝ ΕGO - Παρόντες & μαμά - μπαμπάς (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Από Μηχανής Θέατρο  η επίσημη πρεμιέρα του έργου On Ego, του Μικ Γκόρντον,  σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Τρίτη στο Θέατρο Από Μηχανής η επίσημη πρεμιέρα του έργου On Ego, που μετά την αίσθηση που προκάλεσε πριν λίγα χρόνια στο Λονδίνο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Γιάννη Νταλιάνη. 

Ηθοποιοί και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και του δημοσιογραφικού κόσμου χειροκρότησαν θερμά σκηνοθέτη, ηθοποιούς και όλους τους πολύ σημαντικούς συντελεστές της παράστασης. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Σπουδαίες ερμηνείες.

Η δουλειά του Παντελή Μάκκα στο video art σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική του Νίκου Κυπουργού και τη φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη δημιούργησαν στιγμές μαγείας και συγκίνησης στο κοινό, που συνέχισε μετά την παράσταση να συζητά και να αναρωτιέται πάνω στα συγκλονιστικά θέματα του έργου.  

Ο Άλεξ, (Γιάννης Καπελέρης) κορυφαίος νευροεπιστήμονας ξεκίνησε μια διάλεξη υποστηρίζοντας ότι μέσα μας, στον εγκέφαλό μας δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τα 100 δισεκατομμύρια νευρώνες. Καμμιά άυλη ουσία, κανένα Εγώ. Προκειμένου να αποδείξει μάλιστα τις θέσεις του, ξεκίνησε ένα πείραμα τηλεμεταφοράς. Κάτι όμως πήγε στραβά.

Δημιουργήθηκε ένα τέλειο αντίγραφό του! Αυτή η αναπάντεχη επιπλοκή οδήγησε σε μια συγκλονιστική περιπέτεια ταυτότητας και επιβίωσης, που γέννησε μεγάλα ερωτήματα: Μπορούν δυο άνθρωποι να ζήσουν την ίδια ζωή; Ποιος είναι πιο

Εγώ από τους δυο; Θα πρέπει ο ένας να διαγραφεί; Η Άλις (Αλεξάνδρα Αϊδίνη), η γυναίκα του Άλεξ, είναι ικανή να τους ξεχωρίσει;

Ποιος θα κερδίσει την αγάπη της; Πώς πρέπει να χειριστεί ο μυστηριώδης Ντέρεκ (Θανάσης Βλαβιανός), πατέρας της Άλις και ιθύνων νους των πειραμάτων, την όλη υπόθεση; Την διανομή συμπλήρωσαν ο Γιώργος Κορομπίλης σε ένα ρόλο-έκπληξη, και η Χρύσα Νταή.

On Ego : Ένα επιστημονικό θρίλερ. Μια ιστορία αγάπης και απώλειας.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, μαζί με τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου, αλλά και τους γονείς της . Η αγαπημένη τραγουδίστρια, επέλεξε για την περίσταση ένα total pink outfit και πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ