Χρύσα Ρώπα: ''Έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη, ο μπαμπάς μου είπε, αχάριστη γιατί κλαις; Εμείς που κάναμε τόσα για εσένα'' (βίντεο)

Τι είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. 

Στο «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια βρέθηκε η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα και έδωσε μια εφ'ολης της ύλης συνέντευξη.

Συγκεκριμένα μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της στην εφηβεία, όπου έμαθε ότι είναι υιοθετημένη, τον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα και τον Πέτρο Φιλιππίδη. 

«Καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά, έβλεπα τα σημάδια. Το ήξεραν όλοι εκτός από εμένα. Αυτό που με καθόρισε ήταν ότι μετά το έμαθα στην είσοδο μιας πολυκατοικίας, που ανεβαίναμε. Το είπε στη ψύχρα στη μάνα μου. Σιγά από το αυτό σου το έβγαλες;» είπε η Χρύσα Ρώπα και συμπλήρωσε:

 

 

«Όταν ανεβήκαμε επάνω ο μπαμπάς μου θύμωσε πολύ και μου έλεγε αχάριστη γιατί κλαις; Εμείς που κάναμε τόσα για εσένα. Μόλις ειπώθηκε αυτό, διαλύθηκαν όλοι… Δεν θέλω να κάνετε για εμένα. Με ρωτήσατε; Αυτό το ψέμα έπαιξε μετά πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου».

 

 

Τι αποκάλυψε για τον πρώην σύζυγό της

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον πολυτάραχο γάμο της με τον γνωστό δημοσιογράφο Θανάση Λάλα, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον μονάκριβο γιο της.

«Ο Θανάσης Λάλας είναι ένας άνθρωπος με εξουσία. Ένας δημοσιογράφος ο οποίος ήταν στον Τύπο και υπηρετούσε μια μεγάλη εξουσία. Αυτό δίνει μια δύναμη, μια εξουσία. Όταν είσαι μέσα στο βαρέλι με την εξουσία, οι άνθρωποι γύρω σου, σε βλέπουν διαφορετικά.

Υπήρχαν δυο ζωές παράλληλες οι οποίες δεν συναντήθηκαν ποτέ», ανέφερε αρχικά για τον Θανάση Λάλα.

Και συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας κατά τις οποίες κάποιος δίπλα μας νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε… Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα. Απέκτησα φίλους, αλλά και εχθρούς, απ’ όλο αυτό», είπε η Χρύσα Ρώπα.

«Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, παράλληλες σχέσεις και ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Υπήρχαν κάποιες ανακαλύψεις, αλλά… εντάξει. “Θα το δούμε” έλεγα.

Έβλεπα κάποιους να χωρίζουν, να μένουν φίλοι και εγώ ένιωθα φοβερές ενοχές. Γιατί εγώ δεν ήμουν καλά με τον πρώην μου. Εμείς δεν έχουμε καμιά επικοινωνία, καθόλου δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του. Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου.

 

 

Είναι ένα είδος ασθένειας, λέγεται ναρκισσιστική διαταραχή. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν μπορείς να ξεφύγεις. Χειραγωγούσε το παιδί μου… Ήμουν σε μια φυλακή, σε ένα πράγμα που έπρεπε να σώσω τη σχέση με το παιδί μου. Εγώ ήμουν η τρελή», αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα.

Ενώ παραδέχτηκε για τον γιο τους, Κωνσταντίνο: «Είναι το μεγαλύτερο καλό που μου έχει συμβεί», είπε καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά».

 

 

Τέλος αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τις κοπέλες που κατήγγειλαν κακοποιητικές συμπεριφορές από τον Πέτρο Φιλιππίδη, για να τους ζητήσει συγγνώμη καθώς η ίδια συνεργαζόταν μαζί τους εκείνη την περίοδο και δεν γνώριζε τι συνέβαινε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ