Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ίσως είναι η στιγμή για να παθιαστούμε με κάτι καινούριο - να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα: υγεία, σχέσεις...

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Καλό μήνα! Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και το πρωί της Παρασκευής θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Απριλίου στο ζώδιο αυτό. Πάντα μια Νέα Σελήνη επηρεάζει όλους, όπως ακριβώς μας επηρεάζει και η Πανσέληνος, απλά στην περίπτωση της Νέας Σελήνης επειδή δεν είναι ορατή στον ουρανό, δεν δίνουμε τη δέουσα προσοχή συνήθως.

Μια Νέα Σελήνη μπορεί να επηρεάσει όμως με τον ίδιο τρόπο τόσο τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες προκαλώντας ακραίες καταστάσεις, αλλά μπορεί να δυναμιτίσει και την ατμόσφαιρα και να μας κάνει πιο νευρικούς.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Μια Νέα Σελήνη στα γενέθλια σας, που πραγματοποιείται το πρωί της Παρασκευής, σας θέλει πρωταγωνιστές της και σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνετε ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα που θα δώσει χρώμα στην καινούρια γενέθλια χρονιά σας! Είναι η προσωπική σας Πρωτοχρονιά και το σύμπαν δουλεύει… για σας!

ΤΑΥΡΟΣ 

Καλό μήνα! Μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον πιο μυστικό, κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας, δίνει το έναυσμα να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος, να κάνετε το δικό σας εσωτερικό ταξίδι και να διώξετε ό,τι σας κρατάει πίσω στη ζωή. Για κάποιους είναι κακές συνήθειες, για άλλους τοξικές σχέσεις, για κάποιους άλλους λάθος επιλογές και πορεία στόχων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! Η Νέα Σελήνη το πρωί της Παρασκευής ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών, των οικονομικών που προέρχονται από τη δουλειά σας και σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σ’ αυτούς τους τομείς. Καταρχάς βρείτε ένα κύκλο ανθρώπων που θα υποστηρίξουν τα σχέδια σας, ανοίξτε τον κύκλο φίλων και συνεργατών, συζητήστε και σχεδιάστε μαζί τους ένα πλάνο για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η συλλογική δουλειά ευνοείται ιδιαίτερα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ