Που είναι ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου; - ''Eίναι σοκαρισμένος'', λέει ο δικηγόρος του

Άφαντος στην Πάτρα ο πατέρας των 3 παιδιών...

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος και περιμένει να λάβει γνώση κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας προκειμένου να τοποθετηθεί αμέσως μετά».

Αυτή είναι η δήλωση που έκανε  στο thebest.gr ο δικηγόρος του πατέρα των τριών κοριτσιών, Δημήτρης Καράμπελας, σχετικά με τις πληροφορίες που διαρρέονται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι εξαφανισμένος.

Ο δικηγόρος του δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είναι εξαφανισμένος από πουθενά και ότι σύντομα θα τοποθετηθεί.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Στοιχεία σοκ στη δικογραφία - Είχε "προαναγγείλει" τον θάνατο της Τζωρτζίνας; - ''Δεν είδατε τίποτα'', είχε πει (βίντεο)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όλες οι φωτό και τα βίντεο - Όι γείτονες έτοιμοι να την λιντσάρουν - Οι "διαδηλωτές" της γειτονιάς

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα - ''Φόνισσα ομολόγησε'', φώναζε ο κόσμος (φωτό - βίντεο)

 

 

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι είναι ξεκάθαρο ότι η μητέρα κατά τη διάρκεια της δολοφονίας της Τζωρτζίνας ήταν μόνη της και έδρασε μόνη της.

Σε τελευταία επικοινωνία που είχε το thebest.gr με τον Μάνο Δασκαλάκη αργά χθες ήταν σοκαρισμένος και έδειχνε να αδυνατεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η 33χρονη κατηγορουμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της

 

 

 

 

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι έλαβε η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας. Η κατηγορούμενη εμφανίσθηκε χωρίς δικηγόρο και ως εκ τούτου η ανακρίτρια διόρισε συνήγορό της από τη λίστα δικηγόρων του ΔΣΑ.

Η δικογραφία - κόλαφος

Στο περίπου 18 σελίδων διαβιβαστικό που εστάλη στην Εισαγγελία αναφέρονται συγκεκριμένα στοιχεία που κατέστησαν κεντρικό πρόσωπο της έρευνας την 33χρονη μητέρα του παιδιού. Αναφέρεται μάλιστα και η φράση που είπε η μητέρα στους γιατρούς μία μέρα πριν το παιδί της καταλήξει.

 

 

«Τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα. Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα» τους ανέφερε προκαλώντας τους μεγάλη έκπληξη.

Βασικό στοιχείο της δικογραφίας αποτελεί το γεγονός ότι τα εννέα επεισόδια που εμφάνισε το κοριτσάκι, είτε στο Νοσοκομείο της Πάτρας, είτε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ήταν ενόσω βρισκόταν σε θάλαμο και όχι σε ΜΕΘ και ενώ ήταν υπό την εποπτεία της μητέρας της χωρίς την παρουσία άλλου συγγενικού προσώπου.

Τα περιστατικά της Τζωρτζίνας ξεκίνησαν στις 8 Απριλίου 2021 λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της 6 μηνών αδελφής της Ίριδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ