Όλοι τρώνε εκεί όταν πάνε στη Νότια Γαλλία: Mπόνο, Σαρκοζί, Γούντι Άλεν, Μάθιου Μακόναχι, Έλτον Τζον - Τι σερβίρει το διασημότερο restaurant (φωτο)

Το εστιατόριο που όλοι οι διάσημοι λατρεύουν. 

To La Petite Maison είναι το πιο διάσημο εστιατόριο στην Νότια Γαλλία

 

 

 

 

 

To εστιατόριο, λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια στη Νίκαια της Γαλλίας, με απόλυτη επιτυχία! Είναι σύνηθες να βρίσκει κανείς εκεί διασημότητες όπως ο Elton John, ο Johnny Hallyday και η Madonna, καθώς επίσης, Γάλλους πολιτικούς όπως ο Jacques Chirac και ο Nicolas Sarkozy!

 

 

 

Η μαγεία του εστιατορίου είναι ότι καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα ένα παράδειγμα εκλεπτυσμένης γαλλικής περιφερειακής κουζίνας και να έχει τη χαλαρή και φιλόξενη ατμόσφαιρα ενός μπιστρό της Προβηγκίας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι διάσημοι επιλέγουν να φάνε και να διασκεδάσουν στο μικρό σπιτάκι, που προσφέρει όχι μόνο εξαιρετική κουζίνα, αλλά και live μουσική. 

 

 

 

static.lpnt.fr

Ιδιοκτήτρια του εστιατορίου είναι η Νικόλ Ρούμπι. Με τη μαγική συνταγή μιας μεσογειακής κουζίνας, σερβιτόρων - διασκεδαστών και χαρούμενων μουσικών που έρχονται στο τραπέζι σας για να σας φέρουν και ψυχαγωγία, η εμπειρία στο  La Petite Maison, είναι απλά ασυναγώνιστη... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ