Made in Greece τα Ancient Kallos: Tο ελληνικό brand με το Grecian Chic style - Αέρινες δημιουργίες στην νέα συλλογή

Το brand συνδυάζει στοιχεία της παράδοσης με τον σύγχρονο σχεδιασμό...

Η αρχαία ελληνική ομορφιά είναι η πηγή έμπνευσης της Ancient Kallos, αλλά και ο «νονός» της, αφού από εκεί προέρχεται και η ονομασία της.

 

Αυθεντικά ελληνικά σύμβολα σε φυσικά υφάσματα και περίτεχνα κεντήματα είναι μερικές από τις λεπτομέρειες του made in Greece brand που εκφράζει μία σύγχρονη εκδοχή του ελληνικού στοιχείου.

 

 

 

Το 2014, το brand δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο κυριών της Λαμπρινής και της Στέλλας. Η συμμαχία αυτή επιβεβαιώνει την άμεση σχέση μεταξύ της μόδας και της αρχιτεκτονικής.

 

 

Η συλλογή Resort Aeolis 2022 για την Άνοιξη/Καλοκαίρι της Ancient Kallos συνδυάζει στοιχεία της παράδοσης όπως τα αυθεντικά κεντήματα με τον σύγχρονο σχεδιασμό και δίνει για ακόμη μία φορά το προβάδισμα σε φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι λιτές γραμμές στον σχεδιασμό, με αναφορές πάντα στην Αρχαία Ελλάδα αλλά και στην παράδοση του τόπου μας, χαρακτηρίζουν τις συλλογές της.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά από φυσικές ίνες, όπως είναι το βαμβάκι & το μετάξι και η παραγωγή γίνεται εξ’ ολοκλήρου  στην Ελλάδα.

''Αποφασίσαμε να μπούμε στη βιομηχανία της μόδας γιατί... H οικογενειακή μας επιχείρηση στον χώρο της μόδας μας είχε κάνει να αγαπήσουμε την  μαγεία της μόδας από μικρά παιδιά.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε γιατί... Eίναι πολύ δημιουργικό.Κάθε νέα συλλογή είναι και μία νέα πρόκληση για εμάς, είναι ένα νέο project που μας ιντριγκάρει και μας κάνει να ονειρευόμαστε τις νέες εικόνες  που καλούμαστε να δημιουργήσουμε. Η μόδα άλλωστε για μας είναι η δημιουργία νέων εικόνων που στο τέλος θα μας κάνουν να νοιώσουμε όμορφα'' είχαν πει στο harpersbazaar οι δύο αδερφές. 

Μπορείτε να δείτε όλες τις απίθανες δημιουργίες της Ancient Kallos στο ancientkallos.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ