Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αυξημένη τάση για εμπορικές συναλλαγές, μετακινήσεις, αλλά και σοβαρές συζητήσεις περί των επαγγελματικών

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Δυναμική και πιο ενθουσιώδης από τις 12:30 το μεσημέρι η θέση της Σελήνης στον Κριό, προετοιμάζει το έδαφος για τη Νέα Σελήνη της Παρασκευής 1/4, για την επιρροή της οποίας μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μου άρθρο πατώντας εδώ.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή δίνει  αυξημένη τάση για εμπορικές συναλλαγές, μετακινήσεις, αλλά και σοβαρές συζητήσεις περί των επαγγελματικών

ΚΡΙΟΣ

Πιο δυναμική και αισιόδοξη η Πέμπτη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μπορεί να νιώσετε και λίγο τυχεροί με μια ευχάριστη είδηση που μπορεί να μάθετε ή με τη θερμή συμπεριφορά φίλων, του συντρόφου ή των ανθρώπων που βρίσκονται στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας αύριο το πρωί μιλά για ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούρια αρχή σε κάποιο τομέα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Από τότε που Άρης συμπορεύεται με τον Κρόνο στον τομέα της καριέρας, από τη μια έχετε μια αίσθηση προόδου, αλλά ταυτόχρονα από την άλλη είναι σαν κάτι να σας κρατάει πίσω. Φυσικά για κάποιους μπορεί να είναι οι συνθήκες που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε όπως θέλετε και να σημειώσετε πρόοδο, για άλλους μπορεί να είναι κανονισμοί, όροι, περιορισμοί, που δεν σας αφήνουν ελεύθερους να πάρετε τις πρωτοβουλίες που πρέπει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από τις τελευταίες πιο απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας έρχεται μια πολύ πιο θετική κι ευχάριστη Πέμπτη που δίνει έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις, τις σχέσεις με τους ανθρώπους που μιλάτε ή ακολουθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις επαφές σας με αγαπημένα πρόσωπα ή και συνεργάτες που στέκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ