Δημήτρης Σκαρμούτσος: ''Με έδειρε Γάλλος σεφ & εγώ κυνήγησα πελάτη να τον χτυπήσω γιατί δε μου άφησε... καλό φιλοδώρημα» (βίντεο)

Ο δημοφιλής σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος στην «Κυψέλη» και σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη και ήταν σε mood αποκαλύψεων. 

Ο γνωστός σεφ, μίλησε τότε που ένας Γάλλος σεφ τον χτύπησε μέσα σε κουζίνα, ενώ αποκάλυψε ότι όταν δούλευε σερβιτόρος στο Λος Άντζελες, είχε κυνηγήσει έναν πελάτη του μαγαζιού για να τον δείρει.

«Με έχουν δείρει σε κουζίνα και είχα πει “σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το ξανακάνω”. Έχω φάει ξύλο γιατί έκανα τεράστιο λάθος, το οποίο στοίχισε στον σεφ και στην επιχείρηση. Αυτό συνέβη στο εξωτερικό από ένα Γάλλο σεφ. Τότε έσκυβες το κεφάλι και συνέχιζες, ήταν μέρος της ζωής μας», σημείωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

 

 

 

«Όταν ήμουν σερβιτόρος στο Λος Άντζελες παίξανε τα νεύρα μου και μία μέρα κυνήγησα στο πάρκινγκ πελάτη για να τον δείρω γιατί δεν μου άφησε καλό φιλοδώρημα. Δεν τον έδειρα γιατί με σταματήσανε, αλλά θα τον έδερνα.

 

 

Το αφεντικό με κράτησε στο μαγαζί, αλλά με έβαλε στην κουζίνα να πλένω ταψιά», συνέχισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

 

 

 

 

«Η χώρα μου με έπνιγε γι’ αυτό έφυγα» αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Μίλησε ακόμα και για τα ναρκωτικά και το αλκοολ. ''Μου έλεγαν να μην πω για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ γιατί θα καταστραφώ'', είπε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ