Οι αδερφές ξανά μαζί: Η «δική» μας Άννα-Μαρία, η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας & η πριγκίπισσα Βενεδίκτη (φωτό & βίντεο)

Τίμησαν τα 112 χρόνια από την γέννηση της μητέρας τους

Η Άννα- Μαρία επανενώθηκε με τις αδελφές της βασίλισσα Μαργαρίτα και πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας, την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Ειδικότερα η σύζυγος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωσταντίνου, μαζί με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της παρουσίασαν την Dronning Ingrids Hæderslegat (Τιμητική Υποτροφία της Βασίλισσας Ίνγκριντ) και παρακολούθηαν μια παράσταση του μπαλέτου Palæerne Danser στο παλάτι Amalienborg.

Photo: Instagram - the Danish royal house, Keld Navntoft, Kongehuset © ️

Σε σχετική ανάρτηση ππου έχει γίνει στην επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας της Δανίας στο Inatagram βλέπουμε τις τρεις γυναίκες να ποζάρουν μαζί φορώντας εντυπωσιακές τουαλέτες.

Ειδικότερα η βασίλισσα Μαργαρίτα φορά ένα δαντελένιο φόρεμα σε έντονο ροζ χρώμα, ενώ η πριγκίπισσα ένα γαλάζιο μάξι φουστάνι.

Η Άννα- Μαρία από πλευράς της φαίνεται να ανακύκλωσε την εντυπωασιακή μπλέ - ηλεκτρίκ τουαλέτα, της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, την οποία  είχε φορέσει στον γάμο του γιου της πρίγκιπα Φίλιππου με την Νίνα Φλορ, που έγινε στην Αθήνα.

Άλλωστε οι royals συνηθίζουν να εμφανίζονται με τα ίδια outfits και έχουμε δει από την βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, μέχρι την Kate Middleton και τις βασίλισσες Ματθίλδη και Μάξιμα του Βελγίου και της Ολλανδίας, αντίστοιχα, να φορούν πάνω από μια φορά, ορισμένα από τα ρούχα τους.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στην ανάρτηση την Δευτέρα συμπληρώθηκαν 112 χρόνια από τότε που γεννήθηκε η βασίλισσα Ίνγκριντ στη Στοκχόλμη.

 

Οι τρεις αδερφές - για να τιμήσουν την μητέρα του, απένειμαν από τη σκηνή της Αίθουσας των Ιπποτών στο Παλάτι του Christian IX στο Amalienborg, την τιμητική υποτροφία στη χορεύτρια μπαλέτου Emma Riis-Kofoed και τον Σουηδό βιολονίστας Johan Dalene.

Η Άννα-Μαρία (Anne-Marie of Denmark, 30 Αυγούστου 1946) ήταν βασίλισσα των Ελλήνων από το 1964 έως το 1973, ως σύζυγος του τότε βασιλιά Κωνσταντίνου Β, και είναι η πρόεδρος του Ιδρύματος Άννα-Μαρία.

Γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1946 στα Ανάκτορα Αμάλιενμποργκ της Κοπεγχάγης και είναι το τρίτο παιδί του Φρειδερίκου Θ΄ της Δανίας και της Ίνγκριντ.

Ο πατέρας της ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Χριστιανού Ι΄ και της Αλεξανδρινής της Δανίας. Ημητέρα της, από την άλλη, ήταν η μοναδική κόρη του Γουσταύου ΣΤ΄ Αδόλφου της Σουηδίας και της Μαργαρίτας του Κόννωτ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mariecgreekroyalfamily

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mariecgreekroyalfamily

Μεγάλωσε μαζί με τις αδελφές της Μαργαρίτα, νυν Βασίλισσα της Δανίας, και Βενεδίκτη, ενώ φοίτησε σε δημόσιο σχολείο. Από μικρή είχε κλίση στην κλασική μουσική. Αποφοίτησε από τα ελβετικά κολλέγια Chatelard και Le Mesnil. 

Πλέον εκείνη και η τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μένουν κυρίως στην Ελλάδα, καθώς έχουν σπίτι στο Πόρτο Χέλι, ενώ οι αδερφές της συνεχίζουν να ζουν στη Δανία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ