Γουίλ Σμιθ - Oscars 2022: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Ροκ για το χαστούκι - ''Ήμουν εκτός ορίων & έκανα λάθος''

Η συγγνώμη και το μήνυμά του κατά της βίας... 

Δημόσια συγνώμη από τον Κρις Ροκ για το χαστούκι που του έδωσε, ζήτησε ο Γουίλ Σμιθ, μέσω του Instagram.

Όλα έγιναν στην τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ 2022, την Κυριακή 27/3.

Το σχόλιο του κωμικού για την σύζυγο του Γουίλ Σμιθ & η αντίδραση

Να σημειώσουμε πως ο  Γουίλ Σμιθ έλαβε Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός, ο οποίος λίγο νωρίτερα άφησε αποσβολωμένη όλη την αίθουσα ανεβαίνοντας στη σκηνή για να χαστουκίσει τον χιουμορίστα Κρις Ροκ, ο οποίος μόλις είχε πετάξει ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του - η Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ έχει αλωπεκίαση -, προκαλώντας του το ξέσπασμα οργής.

 

 

 

«Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο κ. Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ροκ επιχείρησε να αστειευτεί με την απώλεια μαλλιών της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία είχε μιλήσει ανοικτά, πρόσφατα, για την πολυετή πάλη της με την αλωπεκία. "Jada, σε αγαπώ. G.I. Jane 2, ανυπομονώ να σε δω", είπε, παραλληλίζοντας την εμφάνισή της με στρατιωτικό κούρεμα. 

 

 

Τότε ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε σε… παγκόσμια μετάδοση!

Twitter/teeNation

Το στιγμιότυπο «κόπηκε» αλλά προβλήθηκε στην διαδικτυακή του εκδοχή και φυσικά οι χρήστες του Twitter το έκαναν viral.

 

 

«Ο Γουίλ Σμιθ μόλις με χαστούκισε», ειπε έκπληκτος δευτερόλεπτα αργότερα ο κωμικός. 

«Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ******* στόμα σου» του φώναξε ο Σμιθ.

 

 

«Ουάου, φίλε, ήταν ένα αστείο για την G.I. Jane», είπε ο Rock - για να του απαντήσει ο Will για άλλη μια φορά: «Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ******* στόμα σου»

«Θα το κάνω, εντάξει;» απάντησε ο Ροκ, πριν συνεχίσει να λέει: «Αυτή ήταν η ... καλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης» παρουσιάζοντας το βραβείο. 

Η ανάρτηση του Γουίλ Σμιθ και η συγγνώμη

Πριν από λίγες ώρες ο οσκαρικός ηθοποιός, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram του και απολογήθηκε για την πράξη του, την οποία χαρακτήρισε "αδικαιολόγητη", ζητώντας συγγνώμη από τον Κρις Ροκ για το σκηνικό που σόκαρε όλους όσοι βρίσκονταν στο Dolby Theater. 

 

 

"Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γουίλ Σμιθ.

"Ήμουν εκτός ορίων και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ