Όλες οι μαμάδες της οικογένειας Beckham! Η Victoria, η Sandra, η Jackie - οι φωτό για την Ημέρα της Μητέρας

Οι αναρτήσεις και οι φωτογραφίες από το παρελθόν

Την Κυριακή 27 Μαρτίου ήταν η Ημέρα της Μητέρας στην Βρετανία και οι Beckham's τίμησαν όλες τις μαμάδες της οικογένειας!

Ειδικότερα ο David Beckham δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε την σύζυγό του Victoria να ποζάρει μαζί με τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τον 19χρονο Romeo, τον 22χρονο Brooklyn, τον 17χρονο Cruz και την 10χρονη Harper.

 

 

«Στην πιο καταπληκτική μητέρα. Σε αγαπάμε τόσο πολύ, Καλή Γιορτή της Μητέρας» έγραψε στην ανάρτησή του ο αστέρας των γηπέδων.

Φυσικά ο David δεν θα μπορούσε να μην πει χρόνια πολλά και στην δική του μαμά, Sandra! Έτσι έκανε μια ακόμα ανάρτηση, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν.

 

 

«Χρόνια πολλά μαμά για τη γιορτή της μητέρας, σε μια καταπληκτική μαμά και γιαγιά ❤️ όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ και σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα εκεί για όλους μας» έγραψε στο post του.

Χρόνια Πολλά στην μητέρα της, Jackie, ευχήθηκε και η Victoria, μέσα από το Instagram, ανεβάζοντας επίσης μια φωτογραφία στην οποία τις βλέπουμε να ποζάρουν μαζί.

 

 

Ακόμα το πρώην μέλος των Spice Girls και σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε φωτογραφίες με εκείνη και τα τέσσερα παιδιά της και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες, στέλνοντάς τους τα φιλιά της.

 

 

Μια φωτογραφία με την αγαπημένη του μαμά ανέβασε στο Instagram και ο Romeo Beckham, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του στο ποδόσφαιρο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

 

«Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας στην πιο καταπληκτική μαμά εκεί έξω, σ' αγαπώ τόσο πολύ» έγραψε ο 19χρονος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ