Penelope Cruz - Javier Bardem: Το πιο λαμπερό ζεύγος των φετινών Όσκαρ - χέρι, χέρι στο κόκκινο χαλί (φωτό & βίντεο)

Είναι παντρεμένοι από το 2010!

Πολλά ήταν τα ζευγάρια που περπάτησαν φέτος στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ, ωστόσο σίγουρα εκείνο που ξεχώρισε ήταν η Penelope Cruz και ο Javier Bardem, που εμφανίσηκαν χέρι - χέρι στην τελετή.

Άλλωστε η 47χρονη Ισπανίδα ηθοποιός είναι μια από τις εντυπωσιακές γυναίκες του κινηματογράφου και ο 53χρονος, ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της μεγάλης οθόνης.

Για την 94η απονομή των Όσκαρ η σταρ επέλεξε μια σκουρόχρωμη τουαλέτα από τον οίκο Chanel, η οποία ήταν φτιαγμένη από ταφτά.

Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Είχε ένα εντυπωσιακό σχέδιο στη λαιμόκοψη, ανοιχτή πλάτη και κουμπιά στο μπροστινό μέρος, ενώ σύμφωνα με το διάσημο brand χρειάστηκαν 680 ώρες δουλειάς για να κατασκευαστεί, ενώ είχε 8000 κεντημένα στοιχεία!

 

 

 

 

Η Penelope Cruz ολοκλήρωσε το look της με τσάντα Chanel δαχτυλίδια και σκουλαρίκια από λευκόχρυσο και διαμάντια. Ο Javier Bardem από πλευράς του φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν συνδυασμένο με παπιγιόν και πουκάμισο στο ίδιο χρώμα. 

Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η 47χρονη ήταν υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Ηθοποιός για την ταινία Parallel Mothers, ενώ ο σύζυγός της, για τη συμμετοχή του στο Being the Ricardos (Ά Ανδρικός).

Οι δυο τος γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Jamón Jamón, το 1992. Ο έρωτάς τους ωστόσο «άνθισε» το 2007, όταν έπαιξαν στο Vicky Cristina Barcelona και τρια χρόνια αργότερα - το 2010 - θα γίνει ο γάμος τους. 

Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Photo: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το λαμπερό ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 8χρονη Luna και τον 11χρονο Leo και πλέον μένουν σε ένα προάστιο της Μαδρίτης, στην πατρίδα τους την Ισπανία.

Σύμφωνα με το townandcountrymag.com, φέτος ήταν ανάμεσα στα έξι παντρεμένα ζευγάρια, που προτάθηκαν για Όσκαρ ερμηνείας μαζί την ίδια χρονιά.  

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που μοιράζομαι αυτή τη γιορτή με την ταλαντούχα σύζυγό μου, την Penélope» είπε ο Bardem, μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων.

Δείτε επίσης:

Και μπορεί το ζευγάρι να μην κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο φέτος (Το Α΄ γυναικείου ρόλου πήγε στη Τζέσικα Τσαστέιν για το «The eyes of Tammy Faye» και το Α΄ ανδρικού ρόλου στον Γουίλ Σμιθ, για το «Η μέθοδος Γουίλιαμς») ωστόσο σίγουρα έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ