Η απάντηση του εστιατορίου Μαριβόν στον Πάνο Καμμένο: «Δεν ειπώθηκε ποτέ η λέξη “κοπρόσκυλο”» (φωτό)

Η επίσημη ανακοίνωση για την ανάρτηση του πρώην υπουργού

Απάντηση στην ανάρτηση που είχε κάνει ο Πάνος Καμμένος, έδωσε μέσα από τα social media, εστιατόριο Μαριβόν.

Υπνεθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έδιωξαν εκείνον και τον σκύλο του Belmondo, γιατί  «είπαν ότι δεν δέχονται «κοπρόσκυλα»…».

Το ρεστοράν από πλευράς του απάντησε μέσα από επίσημη ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην σελίδα τους στο Facebook, σημειώνοντας ότι «δεν ειπώθηκε ποτέ μα ΠΟΤΕ η λέξη «κοπρόσκυλο» και ούτε «πετάξαμε» έξω από το μαγαζί κανέναν».

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του εστιατορίου

«Επίσημη ανακοίνωση 

Το τελευταίο 24ωρο το εστιατόριο μας άρα και η οικογένεια μας ( για όσους πραγματικά μας γνωρίζουν είναι ένα ) δέχεται πολύ σκληρή κριτική , διότι δημιουργήθηκε το τονίζουμε πως «δημιουργήθηκε» μια κατάσταση για την οποία δεν αναρωτήθηκαν πολλοί αυστηροί κριτές εάν είναι αλήθεια ή όχι. 

Δεν ειπώθηκε ποτέ μα ΠΟΤΕ η λέξη «κοπρόσκυλο» και ούτε «πετάξαμε» έξω από το μαγαζί κανέναν. Με πολύ σεβασμό ειπαμε στον ιδιοκτήτη του σκύλου πως δεν δεχόμαστε τα κατοικίδια στο εστιατόριό μας, βαση νόμου δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στο εστιατόριο. 

Έχουμε δουλέψει με πολλή αγάπη και μεράκι ώστε το εστιατόριο μας να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.  Το στομάχι  όλων μας είναι κόμπος το τελευταίο 24ωρο.  Γιατί ο εν λόγω κύριος έκανε ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην συνέχεια κριτικές, στις οποίες επέλεξε να μην γράψει την αλήθεια αλλά μια σειρά από ψέματα. 

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε μιλήσει έτσι, ΠΟΤΕ δεν το κάναμε και ΠΟΤΕ δεν θα το κάνουμε.   Όσο για το αν είμαστε φιλόζωοι ή όχι, οι φωτογραφίες ίσως σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη. 

Με εκτίμηση και πολλη αγάπη,  Η οικογένεια Μαριβόν».

Φίλοι και πελάτες του Μαριβόν στήριξαν τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου, γράφοντας θερμά λόγια αγάπης στα σχόλια. 

«Οι άνθρωποι γενικά χαρακτηρίζονται από τη στάση τους μέσα στην κοινωνία και από τον χαρακτήρα τους.Οι επαγγελματίες από την διαδρομή τους μέσα στο χρόνο, από το επίπεδο των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν αλλά κυρίως από την επαγγελματική τους συνέπεια και φερεγγυότητα.

Μετά από είκοσι χρόνια συνεργασίας, πιστεύω ότι όλα τα παραπάνω, τόσο για την επιχείρηση όσο και για την οικογένεια σας ισχύουν στον υπερθετικό βαθμό.Να συνεχίσετε έτσι,με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό, αγνοώντας κακόβουλα σχόλια και τραγικές συμπεριφορές» θα γράψει κάποιος, ενώ σε άλλο σχόλιο διαβάζουμε:

«Προφανώς ο Κύριος που έκανε την ανάρτηση δεν σας ξέρει καθόλου. Η ευγένεια, το μεράκι σας για το εστιατόριο και ο σεβασμός προς τους πελάτες σας έχει φέρει στην κορυφή.

Η αγάπη σας για τα ζώα είναι γνωστή για όσους σας γνωρίζουν. Δυστυχώς η διαφορετικότητα και η επιτυχία ενοχλεί».

Κάποιος τρίτος σχολίασε από πλευράς του ότι «Είστε μοναδικοί στην καρδιά μας - το εστιατόριο ένα πραγματικό στολίδι για τον τόπο μας - σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε!!». 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ