Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Νικος Αναδιώτης: ''Ο άνδρας πρέπει να αφήνει τη γυναίκα του λίγο παραπάνω στο σπίτι'' (βίντεο)

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται στη μετακόμιση της οικογένειάς του στο Αίγιο και στις δυσκολίες που συνάντησε.

Συνέντευξη στην εκπομπή "Μαμα-δες" παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης. Ο ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για την οικογένεια και για το αν είναι ''παραδοσιακός τύπος''. 

Ο ίδιος μάλιστα προέβη σε μία δήλωση που συζητήθηκε αρκετά.

''Σε μία ιδεατή κοινωνία, ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι. Και άμα νιώθει αυτός καλά θα νιώθουν και οι γύρω του καλύτερα'', είπε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αναδιώτης δήλωσε μεταξύ άλλων: "Θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό αλλά δεν ξέρω τι είναι το παραδοσιακό για τον άλλον. Μιλάμε, τώρα, για μια κοινωνία ιδεατή γιατί τα πράγματα πως έρχονται στη ζωή του καθενός είναι περίεργα και για αυτό πρέπει να υπάρχει η αγάπη. Νομίζω όμως ότι ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι.

 

 

 Έστω και λίγο για να νιώθει αυτός καλά. Και άμα νιώθει αυτός καλά θα νιώθουν και οι γύρω του καλύτερα".

"Προσπαθώ να είμαι κοντά στον Θεό. Αν με ρωτήσεις γιατί ζει ένας άνθρωπος, θα πω για να έρθει κοντά στον Θεό. Δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Αν έχεις πάντα, που είναι πολύ δύσκολο, σαν κριτήριο κάθε σου πράξη να είναι αρεστή στον Θεό και όχι στους ανθρώπους πας καλά".

 

 

"Τα οικογενειακά τα λύνουμε με τον πνευματικό μας"

"Όλα τα ζητήματα τα οικογενειακά τα λύνουμε με τον πνευματικό μας. Ευτυχώς είναι και η Βασιλική πολύ δεκτική σε αυτό γιατί ερχόμαστε αρκετές φορές σε μια διαφωνία, την οποία ο καθένας χωρίς ένταση μπορεί να υπερασπιστεί το δικό του και να μη θέλει να κάνει πίσω" συμπλήρωσε ο Νίκος Αναδιώτης. "Δεν μπορούμε να λύσουμε αυτή τη διαφωνία, οπότε θα συμβουλευτούμε τον πνευματικό μας και θα δεχθούμε την δική του άποψη".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ