Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Δευτέρα ξεκινά με αρκετή πίεση, δημιουργώντας ένταση και άγχος.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Δευτέρα ξεκινά με αρκετή πίεση, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο συναντά τις πρωινές ώρες τον Άρη δημιουργώντας ένταση και άγχος. Στην πορεία συναντά την Αφροδίτη και τον Κρόνο. Σήμερα ολοκληρώνεται εξάλλου και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο. 

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο και η Σελήνη ενεργοποιεί αυτή τη σύνοδο σήμερα, οι σχέσεις σας με τους άλλους προσωπικές κι επαγγελματικές θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Όμως αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να είστε παρατηρητές των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και να μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα έρχεται με ένα μεγαλύτερο βάρος ή φόρτο υποχρεώσεων. Από την άλλη και με μια αίσθηση μιας ατέλειωτης ρουτίνας που σας δημιουργεί πιθανώς κι ένα ψυχολογικό τέλμα, καθώς οι επιλογές σας δείχνουν αυτή τη στιγμή περιορισμένες. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι σας απασχολεί κάτι που αφορά είτε στον χώρο του σπιτιού, την οικογένεια, κάποιο μέλος της, είτε στον χώρο της δουλειάς και γενικότερα της καριέρας σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας την απαιτητική σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, σας κάνει σαφώς πιο ευαίσθητους, αλλά και πιο ευάλωτους στην κριτική των άλλων. Ειδικά όταν όλη αυτή η πλανητική δραστηριότητα λαμβάνει χώρα στον άξονα επικοινωνίας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί πώς διαχειρίζεστε κάτι που μπορεί να σας πει ένας φίλος, ο σύντροφος σας, ένας συγγενής ή και ένας άγνωστος σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ