Δείτε πώς η Jennifer Aniston γυμνάζεται και καίει θερμίδες - πρωτότυπη άσκηση για να είστε fit (βίντεο)

Το πρωινό που τρώει και η γυμναστική

Η Jennifer Aniston, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι ακολουθεί ένα αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα για να μένει υγιής.

Ειδικότερα η 53χρονη ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό First For Women είπε ότι κάθε πρώι πίνει νερό με λεμόνι και «μετά ένα shake ή αβοκάντο και αυγά. Βρήκα τρόπους να φτιάχνω αυγά με κάθε τρόπο».

Η Aniston, η οποία λέγεται ότι έτρωγε την ίδια σαλάτα κάθε μέρα, επί δεκα χρόνια, στα γυρίσματα της σειράς Friends, πρόσθεσε ακόμα ότι «κάνω και πλιγούρι βρώμης με χτυπημένο ασπράδι αυγού».

 

«Κάντε το αμέσως πριν τελειώσει το μαγείρεμα το πλιγούρι - δίνει επιπλέον πρωτεΐνη και αυτή την αφράτη υφή που είναι νόστιμη», εξήγησε η Jennifer, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στην γυμναστική που κάνει σημειώνοντας ότι «το να αλλάξω τη ρουτίνα της προπόνησής μου είναι το κλειδί».

Όσο για το ποια είναι η άσκηση που προτιμά, η σταρ έχει επιλέξει μια πρωτότυπη μέθοδο με μάθημα διάρκειας 30 λεπτών σε μηχανήματα αναρρίχησης εσωτερικού χώρου, καθώς όπως λέει η ίδια ο συγκεκριμένος τρόπος εκγύμνασης, «καίει» διπλάσιες θερμίδες.

Η Aniston πρόσφατα είχε μοιραστεί με τους 40 εκατομμύρια followers της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έκανε γυμναστική και έδειχνε μερικές από τις ασκήσεις που την βοηθούν να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ