Σοκαριστικό βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο του Sky News δέχεται ρωσικά πυρά

Προσπαυθούσαν να διασχίσουν μια γέφυρα που χρησιμοποιούν οι πολίτες, οι γιατροί και οι διασώστες στην Ουκρανία

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με το συνεργείο του βρετανικού Sky News, να δέχεται πυρά από βαρύ ρωσικό πυροβολικό ενώ προσπαθούσε να διασχίσει μια γέφυρα που χρησιμοποιούν οι πολίτες, οι γιατροί και οι διασώστες στην Ουκρανία.

Η ειδική αναποκρίτρια  Άλεξ Κρόφορντ, 59 ετών, και η ομάδα της προσπαθούν να καλυφθούν για να προστατέψουν τους εαυτούς τους, καθώς, όπως αναφέρει η Daily Mail, προσπαθούσαν να διασχίσουν τον ποταμό Ντέσνα.

Στο δραματικό βίντεο, που τραβήχτκε από κάμερα χειρός, φαίνεται το ειδησεογραφικό συνεργείο να πέφτει στο έδαφος, ενώ ψύχραιμη η ρεπόρτερ προσπαθεί να ολοκληρώσει την μετάδοση, πατά την αιφνιδιαστική επίθεση.

 

 

Ωστόσο ένας άμαχος, που βρίσκεται κοντά, τους φωνάζει προειδοποιώντας τους για εισερχόμενα πυρά, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να μπουν γρήγορα στο αυτοκίνητο και να τραπούν σε φυγή.

Ένας από τους συνεργάτες της Κρόφορντ λέει ότι ο βομβαρδισμός σημειώθηκε περίπου 100 μέτρα μακριά, ενώ η ανταποκρίτρια θα γράψει σχετικά με το τρομακτικό περιστατικό. στο Sky News:

«Ξαφνικά, μια βροχή από ρουκέτες έπεσε στην περιοχή και ανάγκασε τους πάντες να πέσουν στο έδαφος. Στη συνέχεια ακολούθησε τρελός πανικός καθώς δεκάδες οχήματα γύρισαν βιαστικά και προσπάθησαν να περάσουν μέσα από τα δέντρα και να ξαναβγούν στο ανοιχτό χωράφι.

 

 

 

 

Οι Ρώσοι είχαν ήδη χτυπήσει τη γέφυρα για πεζούς, αλλά καθώς οι πολίτες και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης απομακρύνθηκαν γρήγορα, τα πλήγματα τους ακολούθησαν. Μη ικανοποιημένος με την καταστροφή της μίας διαδρομής από την πολιορκημένη πόλη, ο ρωσικός στρατός ήθελε να προκαλέσει  θανάτους και τραυματισμούς σε όσους προσπαθούσαν να τραπούν σε φυγή».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ