Η Σοφία Μουτίδου οργισμένη: «Πεθαίνουν μόνοι τους, χάνουν τα μυαλά τους - Τηρούμε όλα τα γ@@μενα μέτρα''

Η ηθοποιός ήταν εμφανώς εξοργισμένη και με τρεμάμενη φωνή μιλούσε για την κατάσταση... 

Η Σοφία Μουτίδου εμφανίστηκε εξοργισμένη σε ένα βίντεο στο οποίο ανάρτησε στα social media και το οποίο αφορούσε τον πατέρα της, ο οποίος πάσχει από άνοια και βρίσκεται σε ίδρυμα. 

Η ηθοποιός καταγγέλλει ότι δεν επιτρέπουν σε εκείνη και την κόρη της να δουν μαζί τον πατέρα της που είναι στο γηροκομείο. «Έχει να δει το παιδί δύο χρόνια, πρέπει να του το συστήσω» αναφέρει η ηθοποιός και συγκλονίζει.

Η ίδια λέει, μεταξύ άλλων, στο βίντεο:

«Βρίσκομαι στο γηροκομείο, ζώντας ένα παράλογο καταπληκτικό. Δεν μπορώ να δω εγώ και  η κόρη μου τον ανοϊκό πατέρα μου, ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, στον κλειστό ίδιο χώρο 8 με 10 τετραγωνικά με αποστάσεις, με εμβόλια, πιστοποιητικό νόσησης, ό,τι υπάρχει.

 Πρέπει λέει ένας ένας, με βάση ποια λογική ένας ένας, όταν ζούμε στο ίδιο σπίτι;» είπε η Σοφία Μουτίδου και συνέχισε:

«Πεθαίνουν μόνοι τους, τρελαίνονται μόνοι τους χάνουν τα μυαλά τους μόνοι τους και εμείς τους κοιτάμε και τηρούμε όλα τα γ@@μενα μέτρα. Τι ένας ένας ρε; Έχει να δει το παιδί δύο χρόνια και πρέπει να του το συστήσω. Μπαίνει και μιλάει σε έναν άγνωστο.

Έχουμε όλες τις διαπιστεύσεις υγείας, τις αποστάσεις, δύο μάσκες, δεν κάνει να ανοίξει το στόμα του να φάει μπροστά μας. Ποιος έγραψε το ΦΕΚ αυτό;»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ