Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ενσυναίσθηση, το νοιάξιμο για όσους περνούν πιο δύσκολα θα είναι πιο έντονα, σήμερα

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Χρόνια πολλά για την εθνική μας εορτή! Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Αιγόκερου από τα ξημερώματα, δίνοντας στη μέρα ένα χαρακτήρα πιο παραδοσιακό και οι σημαντικές της όψεις είναι το τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Χείρωνα στον Κριό και το τρίγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας τάση για απρόοπτες εξελίξεις, αλλά που στην πλειοψηφία τους έχουν θετικό χαρακτήρα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού εξ αντανακλάσεως. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο, μολονότι είναι αργία σήμερα και με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ εσείς είστε πιο ψύχραιμοι. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η όψη Σελήνης-Ουρανού σας κάνει πιο πρόθυμους σήμερα να βγείτε εκτός «του κουτιού» και να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο τους στόχους σας κι ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Είναι ακόμη εξαιρετική μέρα για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που σας δίνει η τεχνολογία προκειμένου να κάνετε κάποιες αγορές ή να χρησιμοποιήσετε έξυπνες εφαρμογές που θα κάνουν τη δουλειά ή τη ζωή σας πιο εύκολη στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα σε τρίγωνο με τον Ουρανό απαιτεί να σκεφτείτε και να προσεγγίσετε με διαφορετικό ίσως τρόπο τις καθημερινές σας συνήθειες, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται τεράστιες αλλαγές.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ