Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκαλυπτική: Ο θάνατος της μητέρας της, η μάχη με την κατάθλιψη - Tα παιδιά & ο μεγάλος της έρωτας

Όσα εξομολογήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου....

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η κριτής του GNTM και art director του show, αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά της χρόνια και τους γονείς της, όσο και στην καριέρα της, αλλά και στη μάχη της με την κατάθλιψη.

 

 

Μίλησε μάλιστα και για τον θάνατο της μητέρας της, αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

 

 

«Μου αρέσει η τηλεόραση, μου αρέσει να δημιουργώ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παρουσιάστρια, επειδή είμαι μπροστά στην κάμερα. Εμένα είναι άλλος ο ρόλος μου. Επίσης, θεωρώ ότι τα πρότζεκτς δεν πρέπει να δένουν με προσωπικότητες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη, η οποία εντάθηκε κυρίως, μετά τον θάνατο της μητέρας της. «Μετά τον θάνατο της μαμάς μου, ήταν ξεκάθαρο, ήμουν άλλος άνθρωπος. Η Ζενεβιέβ πριν τον θάνατο της μαμάς και η Ζενεβιέβ μετά είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, μου λείπει ο παλιός μου εαυτός. Δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω», είπε χαρακτηριστικά.

 

Όπως εξήγησε, το lockdown δεν βοήθησε καθόλου στην ψυχική της κατάσταση. «Το lockdown εμένα με σακάτεψε. Στα παιδιά μου δεν έκρυψα ποτέ τη θλίψη μου. Επιβάλλεται να τους λες την αλήθεια, όταν περνάς δύσκολα ψυχολογικά. Αλλά και πάλι ήταν τρομερά δύσκολο να είμαι ψύχραιμη για να μην τα τρομάξω. Έχω μάθει τώρα να δέχομαι τη θλίψη μου, να δέχομαι αυτό που μου συμβαίνει, να κάνω τις ασκήσεις μου, να είμαι ανοιχτή στην θλίψη. Είναι η νέα μου κολλητή και θα μείνει πάντα μαζί μου», τόνισε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί εξήγησε επίσης, πως μετά τον θάνατο της μητέρας της, επισκέπτεται ψυχολόγο, προσπαθώντας έτσι να αντιμετωπίσει τη θλίψη της. «Πάω από το 2007. Έχασα τον κόσμο μου. Η μαμά μου δεν ήταν απλώς η μαμά μου. Ήταν η κολλητή μου, δεν είχα την ανάγκη να έχω φίλες, επειδή ήμουν και πολύ περίεργος άνθρωπος και κλειστός. Η μαμά μου ήταν ο κόσμος μου όλος», δήλωσε.

 

Όσο για τον σύζυγό της, τον Βασίλη, ανέφερε πως για εκείνη είναι ο καλύτερος άνθρωπος. Μάλιστα, εξήγησε πως είναι πολύ κτητική και ζηλιάρα απέναντί του, σε αντίθεση με εκείνον.

Αν θυμάται μία συμβουλή της μητέρας της σχετικά με τους άνδρες, ήταν να φροντίζει πάντα να είναι ανεξάρτητη. «Το μόνο πράγμα που μου έλεγε η μάνα μου σε σχέση με τους άνδρες είναι “ποτέ μη φας με κάποιον που θα υπερηφανεύεται ότι σε τάισε”. Στο σπίτι μου οι γυναίκες έπρεπε να είμαστε αυτόνομες και αν ο άντρας μας κεράσει θα έπρεπε να το γουστάρει, όχι να γυρίσει και να πει "την κέρασα"», ανέφερε.

 

 

«Ο Βασίλης κάθε πρωί που ξυπνάει, τραγουδάει, ό,τι κι αν έχει γίνει το προηγούμενο βράδυ. Είναι η άμυνά του μάλλον. Στις τελευταίες διακοπές με τη μαμά μου τραγούδησε το “Ρόζα, Ροζαλία” και είμαστε με τη μαμά μου στο μπαλκόνι και μου λέει: “Είμαστε σίγουροι ότι αυτός είναι ο Βασίλης; Να μείνω ήσυχη; Είναι ο μεγάλος σου έρωτας; Να το θυμάσαι, το Ροζαλία μου αρέσει πάρα πολύ σαν όνομα”. Φεύγει η μαμά μου και μετά από πέντε χρόνια, μένω έγκυος. Από το τεστ εγκυμοσύνης κιόλας εγώ ήξερα ότι έχω κόρη.

 

 

 

 

Είχα φαγωθεί για το πώς θα το πω στον Βασίλη ότι θα το ονομάσουμε Ροζαλία και θα δώσουμε και το όνομα της μαμάς μου Μαρία, δηλαδή Ροζαλία – Μαρία. Όταν φτάσαμε στον υπέρηχο και μάθαμε ότι έχουμε κόρη του είπα ότι θα την πούμε Ροζαλία, τον είδα να κοκκινίζει και να συγκινείται. Ροζαλία μου λέει είναι το όνομα της γιαγιάς μου. Σοκ εγώ. Έκλεισε αμέσως. Και μάλιστα, κάποια στιγμή, ψαχουλεύοντας κάποια πράγματα, βρήκε την ταυτότητα της γιαγιάς του και ανακαλύψαμε ότι το δεύτερο όνομά της είναι Μαρία», περιέγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ