Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας, μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το εξάγωνο με τον Κρόνο και τα τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Καθώς οι δυο πλανήτες, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας, συναντήθηκαν σε σύνοδο χθες βράδυ, ενεργοποιούνται ξανά από το πέρασμα της Σελήνης.

Άρα και η σημερινή μέρα είναι από αυτές που μπορεί να έχουμε μια θολούρα ή οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας να μην είναι σωστές.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τη θέση της στον Τοξότη είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά, μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς στη δουλειά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.

Ευτυχώς η Σελήνη σχηματίζει και εξάγωνο με τον Κρόνο κι έτσι με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις, κλπ. Ακόμη, σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή τον γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή, αλλά και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ