Ο Τζον Τραβόλτα γιορτάζει το κατόρθωμά του - πήρε άδεια για να πιλοτάρει αεροπλάνα 737 (βίντεο)

«Είναι πάντα συναρπαστικό να επιστρέφεις στον αέρα»

Ο Τζον Τραβόλτα γιορτάζει ένα νέο ορόσημο, αφού έλαβε την άδεια για να πιλοτάρει αεροπλάνο 737!

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instragram την Κυριακή, ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να στέκεται μποστά σε ένα αεροσκάφος, κάνοντας λόγο για «μια πολύ περήφανη στιγμή».

«Για να προσθέσω στις άδειες 747 και 707, μόλις έλαβα την άδειά 737. Και πήγε πολύ καλά, οπότε απλά μοιράζομαι τη στιγμή μου μαζί σας» λέει ο Τραβόλτα στο βίντεο. Με την νέα του άδεια θα μπορεί πλέον να πιλοτάρει ένα Boeing 737, δηλαδή ένα κανονικό επιβατικό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με την Alliance Aviation - το μεγαλύτερο ανεξάρτητο εκπαιδευτικό κέντρο αεροπορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική - το μάθημα άδειας για τα 737 είναι ιδανικό για όσους είναι έτοιμοι να μεταπηδήσουν από τον ιδιωτικό τομέα και να γίνουν πιλότοι εμπορικών αεροπορικών εταιρειών.

Ο 68χρονος ηθοποιός είναι γνωστό ότι έχει πάθος με τα αεροπλάνα, ενώ όπως αναφέρει το People έχει δίπλωμα να πιλοτάρει, ήδη από τα 22 του χρόνια. Είναι επίσης πρεσβευτής της Qantas Airways από το 2002.

«Είναι πάντα συναρπαστικό να επιστρέφεις στον αέρα και πάλι, γι' αυτό γιορτάζω»  είπε ο Τραβόλτα στο βίντεο, ενώ έδειξε στους θαυμαστές την όμορφη θέα από το πιλοτήριο.

Η αείμνηστη σύζυγος του Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, είχε πει στην Telegraph το 2018 ότι αυτή και ο σύζυγός της ταξίδευαν όλη την ώρα με τα αεροπλάνα του και πως «στο σπίτι μας στην Ocala, στη βόρεια Φλόριντα, έχουμε τα αεροπλάνα παρκαρισμένα μπροστά επειδή έχουμε συνδεδεμένο διάδρομο.

Ποτέ δεν νευριάζω όταν ο John πιλοτάρει επειδή είναι ήρεμος σε οποιαδήποτε κατάσταση και μπορεί να διαχειριστεί την πίεση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ