Όλγα Κεφαλογιάννη: Η βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα & η βόλτα με τα δίδυμα στο Ζάππειο (φωτό)

Η βουλευτής με στυλάτα σύνολα

Στο Ζάππειο αποθανάτισε πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την Όλγα Κεφαλογιάννη που έκανε βόλτα με τα δίδυμα μωράκια της.

Η βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να περνάει χρόνο με την οικογένειά της, παρά το βεβαρημένο της πρόγραμμα.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η πολιτικός είχε επιλέξει ένα στυλάτο σύνολο και ειδικότερα μια τυρκουάζ μπλούζα, συνδυασμένη με μια μακριά floral φούστα σε ανάλογους τόνους, αμάνικο γουνάκι και μαύρα μποτάκια.

Υπενθυμίζεται ότι τα μωρά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι!)  ήρθαν στον κόσμο στις 6 Σεπτερμβρίου του 2021.

Παράλληλα η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, ο μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας, βρέθηκαν το Σαββάτου 19 Μαρτίου στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το σώσε” στο Παλλάς, καθώς ο Μάτσας υπογράφει και τη μουσική της παράστασης, στην οποία παίζουν μεταξύ άλλων οι:  Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Χρυσοστόμου, Λένα Παπαληγούρα, Γιώργος Ψυχογυιός, η Δάφνη Δαυίδ και ο Γιώργος Ζυγούρης.

Για την περίσταση η βουλευτής επέλεξε ένα total black σύνολο, ολοκληρώνοντας την κομψή εμφάνισή της με χρυσά σκουλαρίκια, δερμάτινο τζάκετ και τσάντα - φάκελο.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Μαΐου 2021 με πολιτικό γάμο στις Σπετσες, ενώ τον Ιανουάριο του 2022 έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη  στην ΕΡΤ και τα «Προσωπικά», όπου μίλησαν για  τη γνωριμία τους, τον γάμο τους και φυσικά την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους που ήταν η γέννηση των μωρών τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ