Η πιο τολμηρή εμφάνιση της Kate Middleton ever: Μεταλλιζέ φούξια τουαλέτα του… Vampire's Wife (φωτό & βίντεο)

Το τελευταίο τους βράδυ στο Μπελίζ

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπα William παρευρέθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ, σε πάρτι που έγινε στα ερείπια των Μάγιας του Cahal Pech, στο Μπελίζ.

Υπενθυμίζεται ότι το royal ζευγάρι έφτασε στην χώρα των 430.191 κάτοικων, το Σάββατο, με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να επιλέγει για το ταξίδι της ένα δαντελένιο ταγιέρ σε μπλε ηλεκτρίκ χρώμα. Την Κυριακή το royal ζευγάρι, που θα συνεχίζει την περιοδεία του στην Κραϊβική, επισκέφτηκε το παραθαλάσσιο χωριό Χόπκινς και έδειξε τις ικανότητές τους στον χορό.

 

 

 

 

 

 

Η Kate και ο William πέρασαν το τελευταίο τους βράδυ στο Μπελίζ, στην εκδήλωση που οραγνώθηκε, σύμφωνα με το People, από τον Γενικό Κυβερνήτη της χώρας, ενώ το παρών έδωσε επίσης ο πρωθυπουργός Johnny Briceño.

Φωτογραφίες: Instagram

Το event, αλλά και η περιοδεία του ζεύγους, γίνεται για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ, που σηματοδοτεί τα 70 της χρόνια στον θρόνο.

Για την περίσταση λοιπόν η 40χρονη Δούκισσα επέλεξε μια μεταλλική τουαλέτα σε φούξια χρώμα, από το βρετανικό brand «The Vampire's Wife», ενώ ο 39χρονος William ένα μπλε κοστούμι. 

 

 

 

 

 

 

Η Kate είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με statement σκουλαρίκια και ένα clutch με κέντημα των Μάγια.

Το ζευγάρι είχε περάσει την ημέρα του στη ζούγκλα, πίνοντας νερό από αμπελόφυλλα, κάνοντας πεζοπορία και μαθαίνοντας για την άγρια ζωή.

Φωτογραφίες: Instagram

Σύμφωνα με την Sun πέρασαν πάνω από μιάμιση ώρα σε ένα μάθημα για τις τεχνικές επιβίωσης και διδάχτηκαν από Βρετανούς στρατιώτες που - σχεδόν όλοι - περνούν 6-8 εβδομάδες στη ζούγκλα της Μπελίζ ως μέρος της εκπαίδευσής τους.

Οι Cambridges θα πετάξουν στη Τζαμάικα, τον επόμενο σταθμό της οκταήμερης περιοδείας τους στην Καραϊβική.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ