Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H μέρα είναι εκρηκτική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Αν και η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σταθερό περιβάλλον του Σκορπιού, εξαιτίας της πολύ δυναμικής όψης τετραγώνου του Άρη με τον Ουρανό η μέρα είναι εκρηκτική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης. 

ΚΡΙΟΣ

Άλλη μια «τρελή» μέρα ξημερώνει στον πλανήτη μας, με τον κυβερνήτη σας Άρη από τον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Έτσι το πλαίσιο που πρέπει να κινηθείτε είναι κάπως απρόβλεπτο και κάποιες φορές ιδιαίτερα νευρικό. Δεν είναι απίθανο δε σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά και διάφορα μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας σήμερα απαιτώντας την προσοχή σας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και στο σπίτι σας. Και μολονότι είστε πολύ ικανοί να τα φέρετε εις πέρας όλα και μάλιστα παράλληλα, σήμερα είναι από τις μέρες που είναι πιθανόν κάτι να σας ξεφύγει ή να μην προλαβαίνετε να κάνετε όσα θέλετε ή να διαταράσσεται η προσοχή σας από όσα απρόοπτα συμβαίνουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλη μια μέρα που μπορεί η δουλειά να σας φαντάζει βουνό, είτε γιατί δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να την κάνετε είτε γιατί σας αποσυντονίζουν διάφορα πράγματα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει.

Από την άλλη, είναι μια μέρα που καλά θα κάνετε να βρείτε μια διέξοδο σε λίγη άσκηση, έστω λίγο περπάτημα, κάτι που να διώξει με φυσικό τρόπο τη νευρικότητα και την ένταση από το σώμα σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ