Πέτρος Φιλιππίδης: Βγαίνει στο «σφυρί» η μεζονέτα του στο Ψυχικό - στα 645.000 ευρώ η τιμή προσφοράς (βίντεο)

Στις 27 Απριλίου θα βγει σε πλειστηριασμό

Σε πλειστηριασμό στις 27 Απριλίου «βγαίνει» η μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, η οποία κατασχέθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό η τιμή πρώτης προσφοράς να είναι στα 645.000 ευρώ.

Το ακίνητο είναι σε ένα οικόπεδο 675 τ.μ και η αξία της μεζονέτας η οποία αναμένεται να βει στο σφυρί είναι πολύ μεγάλη. Το σπίτι έχει υπόγειο με 4 αποθήκες, πάρκινγκ, κουζίνα, wc, σαλόνι και καθιστικό στο ισόγειο, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός, έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην ΣΤ πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού στο κελί Ζ1 και "συγκατοικεί" με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Ισίδωρο Φικάρη «ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου, είναι στο κελί του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. Είναι σε δύσκολη σωματική κατάσταση, δεν έχει βελτιωθεί η υγεία του. Ο συνήγορος υπεράσπισης πιστεύει ότι θα παρευρεθεί στη δίκη έστω και με καροτσάκι στις 28 Μαρτίου. Ο Πέτρος σηκώνεται μόνο για να πάει τουαλέτα. Είναι αποστεωμένος…»!

Την ίδια ώρα ο συνήγορος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με δήλωσή του στο "Πρωινό"  αποκάλυψε ότι ο δικηγόρος των γυναικών που κατήγγειλαν τον ηθοποιό πρόκειται να καταθέσουν αίτημα να γίνει η εξέτασή τους κεκλεισμένων των θυρών.

«Υπάρχει μία εξέλιξη που με προβληματίζει. Είδα ότι η πλευρά προς υποστήριξην της κατηγορίας, θα ζητήσει εξέταση των τριών γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Είναι μία εξαίρεση από την αρχή της δημοσιότητας της δίκης γιατί πιστεύω ότι η δημοσιότητα διασφαλίζει μία πιο σωστή και πιο ορθή δικαστική απόφαση.

Όταν υπάρχει κίνδυνος, ιδιαίτερα σε αδικήματα που έχουν σχέση με τη γενετήσια ζωή, οι καταγγέλλουσες να υποστούν ένα ψυχικό βάσανο, δίνεται η δυνατότητα να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό το αίτημα θα υποβληθεί στη μετά διακοπή δικάσιμο και το πιθανότερο είναι να γίνει δεκτό. Από εκεί και πέρα, ας ελπίσουμε οι διαρροές που θα γίνουν να είναι διαρροές που θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ