Jennifer Lopez - Ben Affleck: Αυτή είναι η έπαυλη των 50 εκατ που θα μείνουν - 10 υπνοδωμάτια & 17 μπάνια (φωτό & βίντεο)

Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

 

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ετοιμάζονται να μείνουν μαζί σε μια έπαυλη 50 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι έχει δώσει ήδη προκαταβολή για να αποκτήσει ένα κτήμα 20.000 τετραγωνικών ποδιών (1.858061 τ.μ) στην πολυτελή περιοχή Bel-Air του Λος Άντζελες.

AΠΕ/ΑΝSA

Η βίλα έχει 10 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια!!! Διαθέτει επίσης πολλές κουζίνες, ένα θέατρο, γυμναστήριο, το δικό του μπάνιο και πολλά, πολλά ακόμα. Α, φυσικά, μια πισίνα!

Το ακίνητο είναι εξαιρετικά ιδιωτικό, αφού είναι «κρυμμένο» μέσα στα δέντρα, ενώ παράλληλα έχει απίστευτη θέα στην πόλη. Παράλληλα η κρεβατοκάρα του ζευγαριού, είναι ένα διαμέρισμα από μόνο του, ενώ διαθέτει επίσης μια μεγάλη ντουλάπα.

Φωτογραφίες: Hilton & Hyland via Intagram &hiltonhyland

 

Η αρχική τιμή του υπερπολυτελούς ακίνητου - το οποίο ανήκει στον Todd Lemkin, έναν δισεκατομμυριούχο από το Τέξας - αναφέρεται στα 65 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η Jlo και ο Ben κατάφεραννα το ρίξουν στα 50 εκατομμύρια.

Πηγές είπαν στο TMZ ότι η συμφωνία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και πως είναι μια μεγάλη κίνηση για το ζευγάρι, αφού στο σπίτι αναμένεται να μείνει μαζί όλη η οικογένεια, κάτι που «μαρτυρά» ότι δεν αποκλείεται σύντομα να βάλουν και στεφάνι!

Υπενθυμίζεται ότι η Lopez και ο Affleck αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002 λίγο αφότου άρχισαν να βγαίνουν, αλλά τελικά τελείωσαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2004. Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε την άνοιξη του 2021.

H 52χρονη σταρ έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Marc Anthony (2004–2014) τα δίδυμα Maximilian και Emme (14 ετών), ενώ ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει μαζί με την πρώην γυναίκα του Jennifer Garner, την 16χρονη Violet, τον 10χρονο Samuel και την 13χρονη Seraphina.

Η Jlo έχει λατρεία με τα πολυτελή σπίτια και έχει αγοράσει ακίνητρα σε πολλές ακριβές περιοχές (Μαϊάμι, Λος Άντζελες, Μανχάταν) ενώ μαζί με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez πήραν μαζί το 2019 ένα εξοχικό σε ράντσο στο Encino, αξίας 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ