Η Kate προσγειώθηκε στην Καραϊβική: Το μπλε ηλεκτρίκ ταγιέρ, όλο από δαντέλα - ασορτί clutch & 12ποντα (φωτό & βίντεο)

Η Kate και ο William εκπροσωπούν την γιαγιά του πρίγκιπα, βασίλισσα Ελισάβετ

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William βρίσκονται στην Καραϊβική! Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ προσγειώθηκαν στο Μπελίζ το Σάββατο για να ξεκινήσουν την εβδομαδιαία περιοδεία τους.

Η Kate, η οποία απέτισε φόρο τιμής στη σημαία της χώρας υποδοχής φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ δαντελένιο ταγιέρ, από την σχεδιάστρια Jenny Packham. Είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με δωδεκάποντες γόβες και clutch, σε ανάλογους τόνους με το outfit της.

Ο γιος του πρίγκιπα Καρόλου και δεύτερος στη σειρά διαδοχής, φορούσε ένα γαλάζιο κοστούμι, ενώ το ζεύγος υποδέχτηκε η γενική κυβερνήτης του Μπελίζ, Froyla Tzalam και ο σύζυγός της Daniel Mendez,

Η Kate και ο William εκπροσωπούν την γιαγιά του πρίγκιπα, βασίλισσα Ελισάβετ και αναμένεται να ταξιδέψουν ακόμα στην Τζαμάικα και τις Μπαχάμες, καθώς σηματοδοτούν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο έτος της μονάρχη, που γιορτάζει τα 70 χρόνια της στον θρόνο.

Η Δούκισσα, σύμφωνα με το Peple συνομίλησε με αξιωματούχους, ενώ η τιμητική φρουρά υποδέχτηκε τον William με έναν χαιρετισμό από 21 όπλα. Μετά την επίσημη υποδοχή τους στο αεροδρόμιο, είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Μπελίζ, Χουάν Αντόνιο Μπριτσίνο, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός ως Τζόνι Μπριτσίνο.

Φωτογραφίες: Instagram

Το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με 15 συνοδούς και μερικούς εκπροσώπους βρετανικών μέσω ενημέρωσης με το  κυβερνητικό αεροσκάφος RAF Voyager.

Είναι η πρώτη κοινή επίσημη περιοδεία τους στο εξωτερικό από την έναρξη της πανδημίας και διαεξάγεται για λογαριασμό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Φωτογραφίες: Instagram

Στην  επίσημη σελίδα του παλατιού στο Instagram έχουν αναρτηθεί, έτσι, φωτογραφίες από επίσημες επισκέψεις που είχε κάνει σε χώρες της Καραϊβικής η 95χρονη μονάρχης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ