Chiara Ferragni: Οι 10+1 φωτό για τα γενέθλια του γιου της Ιταλίδας moneymaker - ο μικρός Leo έγινε 4 ετών

Tο πιο πολυφωτογραφημένο ίσως παιδί του Instagram, είχε τα γενέθλιά του!

Τεσσάρων χρονών έγινε ο γιος της Chiara Ferragni, με την Ιταλίδα influencer, blogger και επιχειρηματία, να του εύχεται, μέσα από τα social media.

Ο μικρός Leo, το πιο πολυφωτογραφημένο ίσως παιδί του Instagram - βλέπετε η μαμά του, με τους 26.5 εκατομμύρια followers, δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιεύει φωτογραφίες εκείνου και της μικρής του αδελφής - είχε τα γενέθλιά του!

Photo: Instagram

«Τις καλύτερες ευχές στον Leo μας για τα 4 του χρόνια ? Στη ζωή μου δεν ένιωσα ποτέ μεγαλύτερη συγκίνηση από το όταν σε είδα για πρώτη φορά, και από εκείνη τη στιγμή έδωσες ένα εντελώς νέο νόημα στις μέρες μας.

Μαζί σας γίναμε μια οικογένεια ? Σας ευχαριστώ που μας επιλέξατε να γίνουμε γονείς σας και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο love @fedez που δημιούργησε αυτό το όνειρο μαζί μου.

Τις καλύτερες ευχές και σε σένα, αγάπη, είσαι ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο για τα κουτάβια μας» έγγραψε στην ανάρτησή της η 34χρονη, η οποία έχει μαζί με τον μουσικό σύζυγό της, ακόμα ένα παιδί, την Vittoria η οποία είναι μόλις 11 μηνών.

Φωτογραφίες: Instagram

Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε τους τέσσερίς τους να ποζάρουν όλοι μαζί μπροστά στην τούρτα του μικρού, ενώ σε άλλες ο Leo είναι μαζί με τον μπαμπά του.

Ακόμα η Chiara δημοσίευσε ένα κλικ από το μαιευτήριο, ορισμένα στιγμιότυπα από ταξίδια που έχουν κάνει όλοι μαζί, αλλά και μια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Fedez, το 2018.

Για την ιστορία η αξία της Ferragni το 2021 υπολογιζόταν στα 12 εκατομμύρια δολάρια, όχι και άσχημα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ