Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα - Αγγελική Νικολούλη: «Κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του…» (βίντεο)

Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια του Τούνελ

Η διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα από τις διωκτικές και κυρίως τις ιατροδικαστικές Αρχές, φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, δόθηκε στην Αγγελική Νικολούλη μία σοβαρή μαρτυρία. Η ίδια ακούστηκε σοκαρισμένη να λέει πως «ένα από τα τρία παιδιά, φαίνεται να μιλάει στους ερευνητές μέσα από τον τάφο του».

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του…

Ήμουν σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία;

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του κι όλοι οι ειδικοί «ακούνε» τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που σαφώς αξιολογείται…

Φυσικά αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν. Ωχ δεν με βαστούν τα πόδια μου».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Τούνελ», η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι καθοριστική για τη μορφή που θα λάβει η έρευνα για την υπόθεση. Φαίνεται πως η τοξικολογική εξέταση της Τζωρτζίνας έχει ολοκληρωθεί και οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι κάτι τελικά θα τους δώσει μετά την εξονυχιστική ανάλυση των δεδομένων, που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.

Μέσα στην εβδομάδα η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους των τριών παιδιών, θα έχει έτοιμο το τελικό συμπέρασμα. Φαίνεται πως ήδη οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που αναζητούσαν από τους ιατρικούς φακέλους, τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις καταλήγουν πως οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά, έλλειψη οξυγόνου.

Όλα αυτά οδηγούν σε ντόμινο εξελίξεων και καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο οι γονείς να κληθούν άμεσα να καταθέσουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ