Ζητούν να φύγει η φερόμενη ως «σύντροφος του Πούτιν» Αλίνα Καμπάεβα - Που κρύβεται στην Ελβετία η μητέρα των 4 παιδιών του;

Έκκληση για την απέλαση της φερόμενης ως «ερωμένης» του Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, από την Ελβετία, όπου έχει φυγαδευτεί μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, απευθύνουν ακτιβιστές.

Η φερόμενη ως ''σύντροφος του Πούτιν'', φέρεται να έχει μεταβεί σε μυστική τοποθεσία στην Ελβετία, όπου και ζητήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό για την ακριβή τοποθεσία της.

 

 

 

 

Η χρυσή ολυμπιονίκης Alina Kabaeva, γνωστή κάποτε ως "η πιο ευλίγιστη γυναίκα της Ρωσίας", ζει σήμερα μέσα σε ένα ασφαλές σαλέ με τα μικρά παιδιά της, καθώς η χώρα της συνεχίζει την επίθεσή της στην Ουκρανία.

 

 

Παρόλα αυτά η καλλονή γυναίκα, καλείται να απελαθεί από την Ελβετία.  Ακτιβιστές έχουν ξεκινήσει να μαζεύουν υπογραφές στον ιστότοπο change. org. Μέχρι στιγμής, την έχουν υπογράψει περισσότεροι από 44.600 άνθρωποι αναφέρει το newsreadonline

 

 

«Παρά τον πόλεμο, η Ελβετία συνεχίζει να φιλοξενεί μία συνεργό του καθεστώτος του Πούτιν. Είναι καιρός η Ελβετία να αναλάβει δράση και να ξανασυναντηθεί η Αλίνα “Εύα Μπράουν” Καμπάεβα με τον “Φύρερ” της», αναφέρει η αίτηση, που δημιουργήθηκε από πολίτες της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας.

 

 

Οι ακτιβιστές δεν παραλείπουν να αναφέρουν πως η Καμπάεβα ήταν μια από τους εμπνευστές του νομοσχεδίου που καθιστούσε αδύνατο για τους ξένους να υιοθετήσουν χιλιάδες ορφανά από τη Ρωσία όταν ήταν μέλος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και τονίζουν επίσης πως είναι υποστηρικτής του πολέμου στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ