Απόστολος Ρουβάς: ''Θα ήθελα να είναι το κορίτσι μου η Φανούλα μου ….Αυτή είναι η σύντροφός του'' (φωτό - βίντεο)

Είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή κοπέλα... 

Τρελά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Απόστολος Ρουβάς. 

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που δόθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Survivor.

Ο γνωστός σεφ και αδελφός του Σάκη Ρουβά επέλεξε να το χρησιμοποιήσει με φίλους του και όχι με την κοπέλα του, της οποίας ωστόσο αποκάλυψε το όνομα. Ποια είναι λοιπόν η Φανούλα, η όμορφη αεροσυνοδός που του έχει κλέψει την καρδιά; 

 

 

"Ξέρω ότι το βιντεάκι (σ.σ στο έπαθλο επικοινωνίας) θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει", είπε ο Απόστολος. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ON time”, πρόκειται για μία εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα, την Φανή Γιαβρίδου, η οποία σε παλαιότερες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει εμφανιστεί και με στολή αεροσυνοδού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του καλοκαιριού όταν πλέον είχε τελειώσει οριστικά ο φημολογούμενος δεσμός του Απόστολου Ρουβά με την Δανάη Μπάρκα. Επισημαίνεται πως τόσο ο σεφ όσο και η παρουσιάστρια του MEGA και ηθοποιός ουδέποτε είχαν επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη σχέση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Απόστολος Ρουβάς γνωρίστηκε με την Φανή Γιαβρίδου κατά τη διάρκεια μιας ταξιδιωτικής εξόρμησης που συμπεριελάμβανε πεζοπορία και ορειβασία καθώς αυτό είναι τους τελευταίους μήνες το αγαπημένο του χόμπι. Άλλωστε ο μάγειρας συμμετείχε στην αρχή της σεζόν στην εκπομπή DOT του ΣΚΑΪ στέλνοντας τη στήλη του μαγνητοσκοπημένη από τη Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και δεν του αρέσει η δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ