Πρεμιέρα για την Anne Hathaway: Το θαλασσί φόρεμα με τα crops & το σκίσιμο - Τα γάντια του Jared Leto όμως έκλεψαν το show (φωτο)

Δείτε τις εμφανίσεις τους... 

Η Anne Hathaway και ο Jared Leto αποτέλεσαν ένα λαμπερό δίδυμο καθώς έφτασαν στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς WeCrashed στο Λος Άντζελες την Πέμπτη.

 

 

 

 

 

 

Η 39χρονη ηθοποιός, επέδειξε τα μακριά της πόδια μέσω του φωτεινού θαλασσί φορέματός του οίκου David Koma , το οποίο επέλεξε. 

 

 

 

 

Το συγκλονιστικό φόρεμα της Hathaway είχε ένα μαύρο bralette που ξεπρόβαλλε από τη μία πλευρά και έδινε μια ιδέα της γυμνασμένης μέσης της.

 

 

Εν τω μεταξύ, ο 50χρονος συμπρωταγωνιστής της, Jared Leto  έδειξε την ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ του και απέτισε φόρο τιμής στον τελευταίο του ρόλο στο House of Gucci, καθώς φόρεσε ένα λαμπερό κοστούμι Gucci.

 

 

 

 

Αυτό βέβαια που τράβηξε την προσοχή ήταν τα γάντια που φορούσε αναφέρει η Daily Mail.

Οι οσκαρικοί ηθοποιοί υποδύονται το πραγματικό παντρεμένο ζευγάρι Rebekah και Adam Neumann στην εκπομπή Apple TV+ για τους ατιμασμένους ηγέτες του WeWork, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί με τους συμπρωταγωνιστές τους Cricket Brown, Kyle Marvin, O. T. Fagbenle, Theo Stockman και Peter Jacobson, καθώς και τους σεναριογράφους Drew Crevello και Lee Eisenberg.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ