Ο Τάκης Ζαχαράτος σε μία μοναδική παράσταση, ''Strangers in the Night'' - Προσκεκλημένος της Lifeline Hellas (φωτό)

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε στο Θέατρο Παλλάς για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Lifeline Hellas. 

Για μια και μοναδική νέα παράσταση, με τον τίτλο Strangers in the Night διοργανώνεται για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Lifeline Hellas κι έχει σκοπό την υποστήριξη των παιδιών της Ουκρανίας και την προσφορά θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο «‘Έλενα Βενιζέλου».

Ο Τάκης Ζαχαράτος, θα δώσει για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό του την Τρίτη 22 Μαρτίου στο Θέατρο Παλλάς. Ευαίσθητος καλλιτέχνης απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα και χαρισματικός perfomer γ’ αυτή την εξαιρετικής σημασίας βραδιά, παρέα με τους υπέροχους μουσικούς του θα μας ταξιδέψει.

Στην συνέντευξη τύπου της παράστασης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17/3, βρέθηκε και η Άλκηστις Πρίνου, η  Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης LifeLine Hellas, η οποία φωτογραφήθηκε με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και την Διοικήτρια του Ελενα Βενιζέλου Εύα Κοντοσταθάκου. 

 

Εκεί όπου ο Φρανκ Σινάτρα συναντά τον Ντιν Μάρτιν και κλείνουν το μάτι στην Αλίκη τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους …. στην υγειά μας!

Η Aντέλ θα γοητευτεί από την φωνή της Σοφίας Βέμπο και Έιμι Γουαϊνχάουζ από την φωνή της Εντίθ Πιάφ .

Η Μαρλέν Ντίτριχ θα κρυφακούσει την Τζένη Βάνου να υμνεί τον έρωτα και ο Λούις Άρμστρονγκ θα διστάζει να διαλέξει ανάμεσα στην Βίκυ Μοσχολιού και την Σίρλευ Μπάσευ.

Όσο για την Ζωζώ Σαπουντζάκη; Δεν θα δυσκολευτεί να κάνει σαματά με τα ζίλια της τραγουδώντας Α modo mio κοντράροντας την Μέριλιν Μονρόε ενώ η Λάιζα Μινέλι θα χειροκροτεί την Μαρινέλλα από την κουίντα.

Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Στο τέλος Απριλίου, το Lifeline Hellas θα ολοκληρώσει την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου προσθέτοντας έξι (6) θέσεις και τον εξοπλισμό της, την δωρεά έξι ( 6) θερμοκοιτίδων και έξι (6 ) μόνιτορ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ