Νικόλας - Σταύρος Νιάρχος: Ο γιος των Κροίσων - Δουλεύει σαν δημοσιογράφος, οι επικίνδυνες αποστολές & το ψευδώνυμο (φωτό)

Είναι 33χρονων, κούκλος, μορφωμένος και αγαπά την Ελλάδα.

 

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, ο Νικόλας-Σταύρος Νιάρχος είχε αποφασίσει από πολύ μικρός ότι θα έμπαινε κάποτε στα δημοσιογραφικά γραφεία.

 

 

 

 

Ο πρωτότοκος γιος του Σπύρου Νιάρχου και της Δάφνης Γκίνες, εγγονός του θρυλικού εφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου και ανιψιός του billionaire Φίλιππου Νιάρχου, έχει μια αγάπη και αυτή είναι η δημοσιογραφία. 

 

 

 

 

 

 

Με το που τελείωσε το σχολείο γράφτηκε στο διάσημο πανεπιστήμιο Yale προκειμένου να σπουδάσει Λογοτεχνία και Πολιτική, ενώ πήρε το μεταπτυχιακό του από το Columbia University με εξειδίκευση πάνω στη δημοσιογραφία.

Έχει συνεργαστεί με ορισμένα από τα κορυφαία έντυπα του πλανήτη στις HΠA και τη M. Bρετανία, όπως Guardian, Indepe-ndent, Observer, The New Yorker και Huffington Post. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ίδιος μιλά πέντε γλώσσες, ενώ μια ματιά στο Instagram του, στο οποίο έχει καθημερινή παρουσιά πίσω από το ψευδώνυμο, a postcard from the volcano, μπορεί κανείς να δει όλα τα ταξιδια και τις αποστολές που έχει κάνει. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο 33χρονος Νικόλας Νιάρχος, έχει ταξιδέψει στην Υεμένη, στο Κονγκό, στην Γκάνα, ενώ μένει μόνιμα στην Αμερική. Παρόλα αυτά τρέφει τεράστια αγάπη για την Ελλάδα, όπως βλέπουμε και στο προφίλ του στο Instagram. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε εδώ πως πριν περίπου τρία χρόνια ο Νικόλας, υπέγραψε μια συνεργασία με τον  «χρυσό» κληρονόμο και φίλο του,  τον Λουί Σαρκοζί, έναν από τους γιους του τέως Γάλλου προέδρου. 

 

 

 

 

Οι δυό τους αποφάσισαν να λανσάρουν και να προωθήσουν από κοινού ένα νέο, παγκόσμιο brand της ανδρικής υπόδησης, με την υπογραφή τους: «The Enigma Collection by Louis Sarkozy- Captured by Nicolas Niarchos».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ