Πατεράδες τέρατα: Ο ένας βίαζε την κόρη του που είχε νοητική υστέρηση - Ο άλλος για 1,5 χρόνο το 12χρονο παιδί του

Σοκάρουν οι καταγγελίες για πατεράδες που βίαζαν τις κόρες τους... 

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έχει ξεκινήσει κατεπείγουσα προανάκριση για τη φρικιαστική υπόθεση.

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση σεξουαλικού εγκλήματος που απασχολεί από τη Δευτέρα το νησί της Ρόδου και αφορά στον βιασμό μία γυναίκας 45 ετών με νοητική υστέρηση, από τον 70χρονο πατέρα της.

Ο καταγγελλόμενος είχε αποκτήσει την 45χρονη σήμερα κόρη του από τον πρώτο του γάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, η γυναίκα επισκεπτόταν κάθε εβδομάδα τον πατέρα της, ο οποίος είχε ξαναπαντρευτεί, στο σπίτι του στη Ρόδο.

Μια μέρα, λοιπόν, ένας εργάτης, που δούλευε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι, είδε από το παράθυρο τη σεξουαλική κακοποίηση που υφίστατο η γυναίκα από τον ηλικιωμένο και ενημέρωσε τον εργοδότη του.

Έκπληκτοι και οι δύο, ενημερώθηκαν από τον φερόμενο ως δράστη ότι ήταν ο πατέρας της, ο οποίος φέρεται, μάλιστα, να τους είπε να τον ενημερώσουν αν η γυναίκα τούς ενοχλούσε διότι είχε νοητική υστέρηση.

Οι δύο άνδρες ενημέρωσαν άμεσα την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και από τη Δευτέρα έχει κινηθεί κατεπείγουσα προανάκριση.

Επίσης, έχει ενημερωθεί ο αδελφός της φερόμενης ως θύματος, υπό τη δικαστική συμπαράσταση και φροντίδα του οποίου και βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η 45χρονη γυναίκα, καθώς η μητέρα της έχει αποβιώσει προ 5ετίας.

Ο αδελφός της γυναίκας έχει ήδη αναθέσει σε δικηγόρο να υποβάλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας και να κινήσει όλες τις διαδικασίες για την τιμωρία του πατέρα. Ο τελευταίος αλλά και η φερόμενη ως θύμα δεν είχαν έως χθες το απόγευμα καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας.

Θεσσαλονίκη: 53χρονος πατέρας βίαζε για 1,5 χρόνο την 12χρονη κόρη του

Προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 12 χρόνων έως και των 14άρων.

Τον τρόμο στα χέρια του ίδιου της του πατέρα έζησε για 1,5 χρόνο ένα μικρό κορίτσι το οποίο έπεσε θύμα βιασμού από την ηλικία των 12 ετών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας ο δράστης από τον Νοέμβριο του 2020 έως και 14 Μαρτίου 2022, οπότε και η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τα όσα της συνέβαιναν σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολικού της περιβάλλοντος, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 12 χρόνων έως και των 14άρων, απειλώντας την ότι θα χώριζε τη μητέρα της που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά σε γενετήσιες πράξεις, βιασμό και απειλή κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, συνέλαβαν τον 53χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ