Γνωριμία στο διαδίκτυο: Η Βαλερί παγίδευσε τον 24χρονο για έρωτα στο σπίτι της - 3 άντρες τον βασάνισαν & τον φίμωσαν (φωτό)

Φέρεται να τον βασάνιζε για 24 ώρες

Αργά ένα βράδυ τον περασμένο μήνα, ένας 24χρονος άνδρας κατευθύνθηκε σε ένα διαμέρισμα στο Μπρονξ, πιστεύοντας ότι επρόκειτο να βρεθεί με μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα, που είχε γνωρίσει στο Instagram.

Αποδείχτηκε ότι ήταν μια παγίδα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή...

Η γυναίκα με την οποία συνομιλούσε ήταν στην πραγματικότητα μέρος μιας ομάδας σαδιστών - οι οποίοι πέρασαν ώρες βασανίζοντας τον απαχθέντα, ακόμη και τον μαχαιρώνοντας τον, ενώ ζήτησαν από τον τρομοκρατημένο αδερφό του, 100.000 δολάρια ως λύτρα σε μια κλήση στο FaceTime, σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Μανχάταν.

Όταν η αστυνομία βρήκε το θύμα - περίπου 24 ώρες αργότερα, ήταν δεμένος και φιμωμένος στο πίσω μέρος ενός βαν - μετά βίας κρατιόταν στη ζωή.

Σύμφωνα με το nypost.com η 22χρονη που φέρεται να τον παρέσυρε, η Βαλερί Ροζάριο, αντιμετωπίζει κατηγορίες απαγωγής και απόπειρας δολοφονίας για το άρρωστο σχέδιο, βάσει των όσων ακούστηκαν στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς η Βαλερί φέρεται να είπε στον 24χρονο - τον οποίο γνώρισε μέσα στο Instagram και τον οποίο δεν ήξερε - να έρθει σε μια διεύθυνση στη λεωφόρο Marble Hill στο Μπρονξ στις 7 Φεβρουαρίου.

Ο άντρας έφτασε εκεί πιστεύοντας ότι θα περάσει μια ερωτική βραδιά, ωστόσο τα όσα τον περίμεναν είναι φρικιαστικά. Τρεις άνδρες μπήκαν στο διαμέρισμα, με έναν από αυτούς να χτυπά με πιστόλι το θύμα, ανέφερε το δικαστικό έγγραφο.

Facebook

Στη συνέχεια, η Ροζάριο και οι συνεργοί της φέρονται να έγδυσαν το θύμα, «το έβαλαν σε μια μπανιέρα, του έριξαν εύφλεκτες ουσίες και τον έκαψαν με φλόγα» σε όλο του το σώμα» σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο.  Τον βασάνισαν επίσης με ένα μαχαίρι, χτυπώντας τον «στα πόδια, την πλάτη και το σώμα», σύμφωνα με το δικαστήριο.

Πηγές είπαν ότι οι δράστες φέρεται να παρέσυραν το θύμα στο διαμέρισμα επειδή οδηγήθηκαν από τα χρήματα που έδειχνε ότι είχε, στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Μετά από πολλές ώρες βασανιστηρίων», οι απαγωγείς μετέφεραν το θύμα τους σε διαφορετική τοποθεσία, είπε ο βοηθός εισαγγελέας Άντριου Κλούγκερ στο δικαστήριο. 

Αργότερα εκείνο το απόγευμα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο αδερφός του άνδρα έλαβε ένα φρικτό τηλεφώνημα στο FaceTime - με τους απαγωγείς να βασανίζουν τον 24χρονο μποστά στα μάτια του και να του ζητούν λύτρα. «Δώστε μας εκατό χιλιάδες δολάρια ή θα τον σκοτώσουμε», είπαν στον αδερφό του, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Οι αστυνομικοί μπόρεσαν να εντοπίσουν έναν από τους φερόμενους συνεργούς, τον Χαβιέ Βάργκας, έξω από μια διεύθυνση στο Κουίνς, όπου καθόταν σε ένα φορτηγό με ένα μαχαίρι, ανέφεραν τα δικαστικά έγγραφα.

Το θύμα βρέθηκε ξαπλωμένο στο πίσω μέρος του βαν, «αναίσθητο, τυλιγμένο σε μια κουβέρτα με ταινία να καλύπτει το στόμα του», ανέφερε η καταγγελία.«Μόλις ανέπνεε», είπε ο Κλούγκερ.

Το θύμα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο με πολλαπλά εγκαύματα και τραύματα από μαχαίρι στο πρόσωπο, το σώμα, την πλάτη και τα πόδια.

Ο βοηθός εισαγγελέα ζήτησε να κρατηθεί η Βάλερι, χωρίς εγγύηση, σημειώνοντας ότι κατηγορείται για απαγωγή ενός «εντελώς άγνωστου» και φέρεται να «τον βασάνιζε για 24 ώρες».

Ο συνήγορος υπεράσπισης Raymond Loving ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη η πελάτης του, επισημαίνοντας ότι ηΡοζάριο ζει η μαμά και τον αδερφό της και έχει δουλειά πλήρους απασχόλησης σε οδοντιατρείο. Η δικαστής Soma Syed επικαλέστηκε τη σοβαρότητα των κατηγοριών και προφυλάκισε τη Βάλερι.

Ο Βάργκας και ένας άλλος από τους φερόμενους απαγωγείς προφυλακίστηκαν επίσης αφού συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες την περασμένη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ