Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αλμπερτ Μπουρλά - Moonshot - Η απίστευτη Κούρσα της Pfizer για την δημιουργία του εμβολίου: Ο πρόεδρος & CEO διηγείται (φωτό)

Ο Αλμπερτ Μπουρλά διηγείται πώς δημιούργησε το πρώτο εμβόλιο....

Η πανδημία του Covid-19, έφερε τα πάνω - κάτω στις ζωές μας. Μάθαμε και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε σε μια νέα καθημερινότητα. Οι εταιρείες ξεκίνησαν να παράγουν εμβόλια για να προστατευτεί ο παγκόσμιος πληθυσμός. 

Ο Άλμπερτ Μπουρλά, Έλληνας πρόεδρος  και CEO της Pfizer εξιστορεί στο βιβλίο ''Moonshot: Η απίστευτη Κούρσα της Pfizer για την δημιουργία του εμβολίου'' με δικά του λόγια όλα όσα συνέβησαν μέχρι να δημιουργηθεί το πρώτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Το αποκλειστικό, και από πρώτο χέρι, παρασκήνιο της κούρσας της Pfizer για τη δημιουργία του πρώτου mRNA εμβολίου κατά της COVID-19 διά στόματος του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της, Δρα Άλμπερτ Μπουρλά

Μια καθηλωτική, συναρπαστική ιστορία για ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του ιδιωτικού τομέα, το MOONSHOT αφηγείται τους εννέα γεμάτους ένταση μήνες του 2020, όταν οι επιστήμονες της Pfizer, υπό την οραματική ηγεσία του Δρα Άλμπερτ Μπουρλά, συνεργάστηκαν με την BioNTech για να κάνουν το αδύνατο δυνατό – να αναπτύξουν, να υποβάλουν σε δοκιμή και να παρασκευάσουν ένα εμβόλιο κατά της COVID-19, για το οποίο παλιότερα θα απαιτούνταν πολλά χρόνια.

Ο Δρ Μπουρλά εξιστορεί πώς οι ευφυείς, αφοσιωμένοι άνθρωποι της Pfizer, κάτω από την τεράστια πίεση της πλανητικής πανδημίας, ξεπέρασαν μία σειρά από κρίσεις, εν μέσω κοινωνικής και πολιτικής αναταραχής, και αποκαλύπτει τις αμφιβολίες, τις αποφάσεις και τα εμπόδια στη διάρκεια αυτής της διαδρομής.

Βρείτε το βιβλίο στο psichogios

Όπως καθιστά σαφές ο Δδρ Μπουρλά, η επιτυχία της Pfizer δεν οφείλεται στην τύχη αλλά στην καλή προετοιμασία, με βάση τέσσερις απλές αξίες: Θάρρος, Αριστεία, Ισότιμη αντιμετώπιση και Χαρά.

Το MOONSHOT είναι μια ιστορία για την ηγεσία κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες – πώς ο Δρ Μπουρλά, Έλληνας μετανάστης και κτηνίατρος, παιδί επιζώντων του Ολοκαυτώματος, έγινε επικεφαλής σε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του κόσμου και πώς εισήγαγε τη ριζική μεταμόρφωση του οργανισμού πριν η παγκόσμια υγειονομική κρίση δοκιμάσει τις αντοχές του, των επιστημόνων του και του επικεφαλής του.

 

Το MOONSHOT περιγράφει τις βέλτιστες πρακτικές που μπορούν να αξιοποιηθούν για να αντεπεξέλθουμε στις πολλαπλές, πρωτόγνωρες προκλήσεις της εποχής μας, ενώ αποκαλύπτει πώς η Pfizer εφάρμοσε επιστημονικές καινοτομίες σε χρόνο ρεκόρ, προσφέροντας μαθήματα ηγεσίας που μπορούν να βοηθήσουν όλους να διαχειριστούν με επιτυχία φαινομενικά ανεπίλυτα προβλήματα.

Όλα τα έσοδα του συγγραφέα από την έκδοση θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ