Η Bella Hadid μίλησε για όλα στην Vogue: «Έκανα πλαστική στη μύτη στα 14 - ήμουν η άσχημη αδελφή» (φωτό & βίντεο)

Όσα αποκάλυψε στο γνωστό περιοδικό

Η Bella Hadid πόζαρε στο εξώφυλλο της Αμερικανικής Vogue για το τεύχος Απριλίου και έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό, μιλώντας μεταξύ άλλων για την ψυχική υγεία, αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Το 25χρονο μοντέλο αποκάλυψε ότι έκανε ρινοπλαστική σε ηλικία μόλις 14 ετών - και τώρα το έχει μετανιώσει. Ακόμα παραδέχτηκε ότι ένιωθε πάντα «άσχημη» σε σύγκριση με τη μεγαλύτερη αδερφή Gigi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Η μισή Ολλανδή, μισή Παλαιστίνια Bella είπε για την πλαστική της επέμβαση: «Μακάρι να είχα κρατήσει τη μύτη των προγόνων μου. Νομίζω ότι θα την είχα συνηθίσει».

«Ήμουν η άσχημη αδελφή. Ήμουν η μελαχρινή. Όχι τόσο cool όσο η Gigi, όχι τόσο εξωστρεφής. Αυτό έλεγαν για εμένα. Και, δυστυχώς, όταν σου λένε κάτι τόσες φορές, το πιστεύεις».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Ο καιρός πέρασε και έγινα καλή ηθοποιός. Φορούσα το χαμογελαστό μου προσωπείο ή το δυναμικό. Πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Ο κόσμος μπορεί να πει τα πάντα για το πώς είμαι, το πώς μιλάω, το πώς φέρομαι. Αλλά σε επτά χρόνια, δεν έχασα ποτέ δουλειά, δεν ακύρωσα δουλειά, δεν άργησα στη δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δε δουλεύω σαν το σκυλί» θα προσθέσει ακόμα η Hadid.

 

Το 25χρονο μοντέλο ανέφερε ότι η μύτη της είναι το μόνο πράγμα που έχει «πειράξει» στο πρόσωπό της με την ίδια να λέει: «Πιστεύω πως ούτε κι εσείς είστε όπως ήσασταν στα 13, σωστά; Δεν έχω βάλει ποτέ fillers. Ας τελειώνουμε με αυτό. Όποιος νομίζει πως έχω σηκώσει τα βλέφαρά μου, να ξέρει πως είναι face tape.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Όλοι έχουν πάντα κάτι να πουν, αλλά αυτό που θέλω να πω, είναι πως πάντα ήμουν παρεξηγημένη και στον χώρο, και από τον κόσμο γύρω μου.». Η Bella συνέχισε σημειώνοντας ότι η κριτική για την εμφάνισή της την έκανε να νιώθει ότι δεν άξιζε να θεωρείται supermodel. 

«Πάντα αναρωτιέμαι, πώς μπήκε σε αυτή την επιχείρηση ένα κορίτσι με απίστευτες ανασφάλειες, άγχος, κατάθλιψη, προβλήματα με την εικόνα του σώματος της, προβλήματα διατροφής, που μισεί να την αγγίζουν, που έχει έντονο κοινωνικό άγχος—τι έκανα; Όμως με τα χρόνια έγινα καλή ηθοποιός».

Η Bella είναι κόρη του real-estate developer, με ρίζες από την Παλαιστίνη και την Ιορδανία, Mohamed Hadid και του μοντέλου από την Ολλανδία, Yolanda Hadid, η οποία και συμμετείχε στο ριάλιτι The Real Housewives Of Beverly Hills, μαζί με τις κόρες της. Η Bella μιλώντας στη Vogue θα πει ότι εκείνη και η Gigi κρυβόντουσαν όταν είχαν γυρίσματα, στο σπίτι.

«Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε με λίγα πράγματα, οπότε ό,τι κάνει πρέπει να είναι επιβλητικό – είναι ο τρόπος του να κάνει περήφανο τον πατέρα του στον παράδεισο. Σ’ εκείνη την ηλικία δεν το καταλάβαινα. Ξέρω απλώς ότι το να είμαι στα σπίτια του, δεν ήταν και τόσο άνετο για εμένα», θα πει μεταξύ άλλων, το μοντέλο στο γνωστό περιοδικό για τον πατέρα της.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Bella μεγάλωσε μαζί με την Gigi, 26 ετών και τον αδερφό τους Anwar, 22 ετών, σε ένα ράντσο στη Santa Barbara της Καλιφόρνια, πριν η οικογένεια μετακομίσει στο Beverly Hills.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Η Bella υπέφερε από προβλήματα ψυχικής υγείας κατά την παιδική της ηλικία, αποκαλύπτοντας ότι είχε ανορεξία στο γυμνάσιο. Της είχαν συνταγογραήσει Adderall, καθώς οι γιατροί πίστευαν ότι έπασχε από ΔΕΠΥ, αλλά η Bella ισχυρίστηκε ότι η κατασταλτική δράση του φαρμάκου, όσον αφορά την όρεξή της, ξεκίνησε μια διατροφική διαταραχή.

Η ίδια θυμήθηκε: «Ήμουν σε αυτήν την εφαρμογή μέτρησης θερμίδων, που ήταν σαν διάβολος για μένα. Θα έφτιαχνα το μικρό μου μεσημεριανό γεύμα με τα τρία σμέουρα μου, το σέλινο μου. Απλώς προσπαθούσα, συνειδητοποιώ τώρα, να νιώσω ότι έχω τον έλεγχο του εαυτού μου όταν ένιωθα ότι δεν έχω τον έλεγχο όλων των άλλων».

Φωτογραφίες: Instgaram/bellahadid

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Bella μιλά για τα θέματα που αντιμετωπίζει, με την ίδια να έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι έχει περάσει σοβαρή κατάθλιψη και μεγάλο άγχος ως έφηβη.

Παράλληλα η ίδια αντιμετωπίζει από νεραή ηλικία τη νόσο του Lyme - όπως άλλωστε και η μητέρα της Yolanda - υποφέροντας από κόπωση και πόνους στο σώμα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ