Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε λεπτομέρειες - Να βάλετε προτεραιότητες στη μέρα σας & να αφοσιωθείτε στις υποχρεώσεις σας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας!

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες προχωρά στην Παρθένο, το ζώδιο που θα ολοκληρωθεί μεθαύριο το πρωί και η Πανσέληνος του Μαρτίου. Έτσι σιγά-σιγά μας βάζει σε ένα διαφορετικό κλίμα και ίσως κάπως πιο φορτισμένο.

Στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το τέλος της μέρας δεν θα ολοκληρώσει κάποια κύρια όψη, θα φλερτάρει όμως από το απόγευμα κι έπειτα με την αντίθεση προς τον Ερμή στους Ιχθύς δημιουργώντας ένα αίσθημα σύγχυσης. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε συνδυασμό με την αντίθεση προς τον Ερμή από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί να στήσει διάφορες μικροπαγίδες σήμερα κυρίως στον χώρο εργασίας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές που κάνετε, για να μην πέσετε σε κάποια από αυτές τις παγίδες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας προσκαλεί να εστιάσετε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, στις δημιουργικές σας αναζητήσεις, στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και στα θέματα των παιδιών. Όμως η αντίθεση με τον Ερμή από το απόγευμα κι έπειτα προσδίδει μια αοριστία στην ημέρα και κάνει πολύ δύσκολο να πάρετε μια ξεκάθαρη απάντηση σε θέματα που σας απασχολούν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από την Παρθένο κοντράρει ανοιχτά από το απόγευμα κι έπειτα με τον κυβερνήτη σας Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας σήμερα. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο ευαίσθητοι, αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ