Ζώδια και γάμος: Αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι και οι δύο… χειρότεροι σύζυγοι του ζωδιακού

Δεν είναι όλοι οι άντρες αυτό που λέμε «wedding material»

Δεν είναι όλοι οι άντρες αυτό που λέμε στο χωριό μας «wedding material». Κάποιοι κάνουν μόνο για σχέση ή για να περνάς καλά και κάποιοι άλλοι έχουν όλα όσα χρειάζονται για να πειστείς ότι μαζί τους μπορείς να κάνεις οικογένεια και ότι μπορείς να βασιστείς πάνω τους στα δύσκολα και στα εύκολα.

Πάμε να δούμε λοιπόν λίγο πιο κάτω ποια ζώδια να επιλέξεις, αν θες να παντρευτείς και ποια να απορρίψεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Είναι «ναι»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να κάνεις οικογένεια με έναν άνθρωπο, θα πρέπει εκείνος να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις που έχει ο θεσμός αυτός. Και ο Αιγόκερως είναι το άτομο εκείνο πάνω στο οποίο μπορείς να βασιστείς. Δεν θα σε πουλήσει ποτέ, θα σε στηρίξει και εσένα και τα παιδιά σας. Θα δουλέψει σαν «σκυλί» νύχτα και μέρα για να σας παρέχει τα καλύτερα και για να μπορέσει να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη. Ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Δεν τάζει ποτέ πράγματα που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει.

Θα είναι ένας πατέρας που θα δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά του και θα τα στηρίξει όσο πιο πολύ μπορεί. Και ως σύζυγος είναι πιστός. Δεν θα χαλάσει το σπίτι του για κανένα λόγο, αντέχει στα δύσκολα και θα είναι εκεί για να στηρίξει τη γυναίκα του σε κάθε στραβή και αναποδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άνθρωπος της οικογένειας. Είναι ο τύπος του άντρα που ό,τι αγαπά, το αγαπά και το προστατεύει με πάθος. Κάνει τα πάντα για τους δικούς του ανθρώπους. Είναι δοτικός, υποστηρικτικός και θέλει να έχουν μόνο τα καλύτερα. Επειδή είναι υλιστής και νιώθει ασφάλεια μόνο όταν έχει αποκτήματα, θα φροντίσει να παρέχει την ασφάλεια αυτή και στην γυναίκα του και στα παιδιά του. Είναι ρομαντικός, τρυφερός, ξέρει να αγαπά και να δίνει, αλλά πάνω από όλα να προστατεύει.

Είναι σπιτόγατος και προτιμά να περνά ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους του. Σημαντικό επίσης είναι ότι όπως ο Αιγόκερως, έτσι και ο Ταύρος έχει μπέσα στον λόγο του, δεν καταπατά όρκους και υποσχέσεις και δεν προδίδει όσους αγαπά, σύμφωνα με το astrology.gr.

Είναι «όχι»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα. Είναι ένας άνθρωπος που τα δεσμά της οικογένειας και οι υποχρεώσεις τον πνίγουν, τον καταπιέζουν και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή της επανάστασής του. Και όταν λέμε επανάσταση, εννοούμε τον χωρισμό. Αργά ή γρήγορα θα αναζητήσει την ανεμελιά και την ελευθερία του. Δεν αντέχει την καταπίεση, δεν θέλει να του λένε τι να κάνει και δεν μπορεί τις δεσμεύσεις.

Βαριέται πάρα πολύ εύκολα και ένας γάμος περιορίζει τις δυνατότητές του να εξερευνήσει, να ανακαλύψει και να αφοσιωθεί γενικότερα σε projects που έχει στο μυαλό του. Ο Υδροχόος δεν είναι ο κλασικός πατέρας που θα ασχοληθεί με τα παιδιά του και μόνο. Ναι, τα αγαπάει, όπως κάθε γονιός, αλλά δεν θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με την ανατροφή τους. Αυτό θα το αφήσει στην μητέρα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μεγαλύτερο ελάττωμα του άντρα Παρθένου είναι το γεγονός ότι έχει τεράστιες προσδοκίες από την σύζυγό του. Βάζει πάντα τον πήχη ψηλά κι εκείνη πρέπει κάθε φορά να ξεπερνά τον ίδιο της τον εαυτό για να τον ικανοποιήσει. Ο άντρας αυτός θα σε περάσει δια πυρός και σιδήρου με την δικαιολογία ότι θέλει να σε κάνει καλύτερη ως άνθρωπο και να σε εξελίξει.

Δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένος από εσένα και αρκετά συχνά θα ακούς επικριτικά και πικρόχολα σχόλια τα οποία θα του βγαίνουν πολύ φυσιολογικά από το στόμα του, μιας και θεωρεί πως η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Η δική του αλήθεια βέβαια… Το ίδιο επικριτικός και ανικανοποίητος είναι και με τα παιδιά του και θα τους κάνει τη ζωή δύσκολη λόγω των δικών του θεμάτων. Εκείνα θα προσπαθούν να τον ικανοποιήσουν κι αυτός θα είναι πάντα με τη μούρη στραβωμένη…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ