Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα - Ιατροδικαστής Καρακούκης: ''Θα καταφέρουμε σίγουρα να εντοπίσουμε τι πραγματικά συνέβη'' (βίντεο)

Το στοιχείο σοκ για τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας πριν ειδοποιηθούν οι γιατροί....

Σύμφωνα με στοιχεία, η Τζωρτζίνα παρουσίαζε βραδυκαρδία περίπου 25 λεπτά πριν ειδοποιηθούν οι γιατροί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν αιφνίδια και οι θάνατοί τους βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση από τις Αρχές έστειλε στο MEGA και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»μία φωτογραφία όπου φαίνεται το μόνιτορ με τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας, όταν νοσηλευόταν στο καρδιολογικό νοσοκομείο.

Στην εν λόγω φωτογραφία, φαίνεται πως οι παλμοί του μικρού κοριτσιού είναι στους 61 πράγμα που αποδεικνύει πως είχε βραδυκαρδία. Οι γιατροί ωστόσο, και οι υπεύθυνοι της έρευνας, εστιάζουν όχι εκεί, αλλά στο λεγόμενο «τρεντ» στη σύνοψη δηλαδή της κατάστασης που επικρατούσε την προηγούμενη μισή ώρα στην καρδιά της Τζωρτζίνας.

Διαπιστώνεται πως περίπου 25 λεπτά πριν κληθούν οι γιατροί και πριν τραβηχτεί η φωτογραφία με τη βραδυκαρδία, το κορίτσι παρουσίαζε πάλι σοβαρή βραδυκαρδία για μεγάλο χρονικό διάστημα περίπου 15-20 λεπτών, χωρίς η μητέρα να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος δέκα λεπτά αργότερα οι παλμοί του παιδιού επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς, με τους γιατρούς να υποστηρίζουν πως αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο με κάποια παρέμβαση στο σώμα του παιδιού.

 

 

Ο πρόεδρος ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων επισήμανε με τη σειρά του πως οι γιατροί βλέπανε πως ο λόγος που κατέληξε η Τζωρτζίνα δεν ταίριαζε με την κλινική εικόνα, με αυτό που βλέπανε να νοσεί και σημείωσε πως έχει συσταθεί μία ειδική επιτροπή, η οποία θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο η Μαλένα να είχε εμφανίσει ηπατική ανεπάρκεια.

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας,αλλά και επικεφαλής της άτυπης επιτροπής που θα επανελέγξει το ζήτημα της ηπατικής ανεπάρκειας, Νίκος Καρακούκης θέλησε να κάνει μία παρέμβαση στην εκπομπή «Live News» αναφορικά με ένα δημοσίευμα περιφερειακής εφημερίδας που ήταν ψευδές, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο συντάκτης του.

Ο κ. Καρακούκης δήλωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως ο ίδιος δεν γνωρίζει την εν λόγω εφημερίδα και ουδέποτε προέβη στη δήλωση που έλεγε πως «κατά 95% το πρώτο παιδί της οικογένειας δεν έπασχε από ηπατική ανεπάρκεια».

«Ψάχνουμε όλα τα ευρήματα για να βγάλουμε κάποια άκρη. Δεν έχουμε καταλήξει πουθενά» τόνισε ο ίδιος και επισήμανε πως όταν βρεθεί κάτι θα ενημερωθεί πρώτα η Αστυνομία, και ύστερα τους δημοσιογράφους, προκειμένου να μη δημιουργηθεί κάποια «ζημιά».

«Θα καταφέρουμε σίγουρα να εντοπίσουμε τι πραγματικά συνέβη με τους θανάτους των τριών παιδιών» ανέφερε ολοκληρώνοντας ο κ. Καρακούκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ