Καιρός - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Θα πέσει ξανά η θερμοκρασία - κρύο & χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα (φωτό)

Aγριεμένος ο φετινός Μάρτης

Προειδοποίηση για τον καιρό, από τον Σάκη Αρναούτογλου, που σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι θα έχουμε νέα πτώση της θερμοκρασίας, τις επόμενες ημέρες.

Ειδικότερα όπως έγραψε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ αυτή την εβδομάδα είμαστε «στο μεταίχμιο δύο εποχών». Αρχικά θα δούμε την θερμοκρασία να ανεβαίνει, ωστόσο ο φετινός Μάρτης «είναι αγριεμένος» και αναμένονται νέες χιονοπτώσεις.

Ο ίδιος συμπληρώνει στο post του: «Οπως είχα αναφέρει και στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 από την προηγούμενη εβδομάδα, αν και αισθητή, πρόσκαιρη θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας την ερχόμενη Τετάρτη όπου ο υδράργυργος θα σκαρφαλώσει στα ηπειρωτικά  στους 13 με 15 και τοπικά στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου! 

 

 

Από την Πέμπτη όμως πρώτα στα βόρεια και κυρίως το  ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα ξαναπέσει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα συνοδεία χιονοπτώσεων ακόμα και σε περιοχές με πάρα πολύ χαμηλό υψόμετρο.. Aγριεμένος ο φετινός Μάρτης.

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ