H Lady Gaga ήταν η βασίλισσα στις βραδιές των BAFTA & Critics Choice Awards - με τουαλέτες Gucci και Ralph Lauren (φωτό & βίντεο)

Δύο φανταστικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Δύο απίθανες εμφανίσεις έκανε η Lady Gaga, η οποία και περπάτησε στο κόκκινο χαλί των BAFTA και των Critics’ Choice Awards, φορώντας υπέροχα φορέματα από δύο πασίγνωστους οίκους μόδας.

Ξεκινάμε με τα βραβεία BAFTA, όπου την Κυριακή, είδαμε την 35χρονη σταρ να φοράει μια φανταστική σμαραγδί Ralph Lauren τουαλέτα.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Lady Gaga, η οποία είναι υποψήφια για Α Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως Patrizia Reggiani στο «House of Gucci»,  ολοκλήρωσε το look της με πανύψηλες μαύρες πλατφόρμες, που έδιναν ένα πιο pop τόνο στην λαμπερή εμφάνισή της. 

Παράλληλα είχε φορέσει κοσμήματα Tiffany & Co,συμπεριλαμβανομένου ενός κολιέ με διαμάντια και σμαράγδια, καθώς καθώς και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα βραχιόλι και ένα δαχτυλίδι από τη συλλογή Tiffany Blue Book Collection 2022, όπως αναφέρει το People.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμφωνα με τον οίκο μόδας η τουαλέτα που φόρεσε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και σταρ του κινηματογράφου χρειάστηκε περισσότερες από 150 ώρες για να κατασκευαστεί στο χέρι και χρησιμοποιήθηκαν

Η εμφάνιση της Lady Gaga στα Critics’ Choice Awards

Η Lady Gaga συνδύασε το avant garde στυλ της με την γοητεία του παλιού Χόλιγουντ για τα βραβεία Critics’ Choice Awards 2022.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 777 (@luckydear.777)

 

 

 

 

 

Ειδικότερα παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων την Κυριακή το βράδυ φορώντας μια εντυπωσιακή Gucci τουαλέτα. To look της αποτελούνταν από ένα μαύρο τοπ, τύπου σουτιέν συνδυασμένο με μαύρα μανίκια από δαντέλα και μια χρυσή φούστα με μεγάλη ουρά.

Δείτε επίσης: Βραβεία BAFTA 2022: Με άρωμα Ουκρανίας η βραδιά - Οι νικητές & η... ''άσεμνη'' χειρονομία της παρουσιάστριας στον Πούτιν! (φωτό - βίντεο)

Το φόρεμα, σύμφωνα με το wwd.com, είναι μια επανασχεδιασμένη εκδοχή ενός look από την ready-to-wear συλλογή του οίκου, για την Άνοιξη 2022.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ