Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H μέρα μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς όμως απ’ όσο πρέπει & ίσως πιο εριστικούς στις σχέσεις μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα και έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο τις πρωινές ώρες μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς όμως απ’ όσο πρέπει και ίσως πιο εριστικούς στις σχέσεις μας κι αυτό είναι το μόνο που δεν συνίσταται μια μέρα σαν κι αυτή. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην πορεία της όλη την ημέρα στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα, σας δίνει το περιθώριο για διορθώσεις, συμβιβασμούς και ό,τι άλλο περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε μια κατάσταση. Ακόμη σας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας πιο ευέλικτα και γνήσια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα κι εσείς μπορεί να γίνεστε πολύ κυκλοθυμικοί ή ανήσυχοι. Πιθανώς η αιτία της ανησυχίας είναι η οικογένεια, οι άνθρωποι που συμβιώνετε, το σπίτι ή ένα ακίνητο. Για κάποιους όμως μπορεί να είναι κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που τους φέρνει τρομερό άγχος. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Λέοντα και κάθε τι καινούριο θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς, αφήνοντάς σας μία γεύση πληρότητας και ζωηράδας. Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια νέα συμφωνία, μια αγοραπωλησία ή κάποια πρόταση που θα ανοίξει τα φτερά σας στην καριέρα.

Από την άλλη, είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω ανεξάρτητα από το πώς θα το πάρουν οι άλλοι. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ