Ερωτευμένο ζευγάρι παχουλών κατάφερε να χάσει 181 κιλά - ο μεγάλος αγώνας για να κατακτήσουν τον στόχο (φωτό)

«Το να το κάνουμε αυτό μαζί ως ζευγάρι μας έχει βοηθήσει με πάρα πολλούς τρόπους»

Η Lexi και ο Danny Reed από το Terre Haute της Ιντιάνα των ΗΠΑ, κατάφεραν να χάσουν συνολικά 181.436948 κιλά (400 pounds) σε δύο χρόνια.

«Το να το κάνουμε αυτό μαζί ως ζευγάρι μας έχει βοηθήσει με πάρα πολλούς τρόπους», είχε πει πριν μερικά χρόνια στο ABC News η Lexi Reed, 27 ετών.

«Τις μέρες που δεν είχαμε κίνητρο, πιέζαμε ο ένας τον άλλον να πάμε στο γυμναστήριο. Αρχίσαμε επίσης να ετοιμάζουμε γεύματα μαζί, να βάζουμε στόχους και μέρα με τη μέρα, κιλό με το κιλό ερχόμασταν πιο κοντά, σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας».

Photo: Instagram

Αυτό που ξεκίνησε ως ένας στόχος για το νέο έτος, οδήγησε σε ένα viral λογαριασμό στο Instagram, με το όνομα @fatgirlfedup, στον οποίο το ζευγάρι καταγράφει την προσπάθειά του να χάσει βάρος, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο followers.

Photo: Instagram

Όταν το ζευγάρι ξεκίνησε την αποστολή του η Lexi Reed ζύγιζε 219.99 κιλά και ο Danny Reed  127.01 κιλά. «Πήγα από το μέγεθος 28 στο μέγεθος 10», είχε πει η Lexi Reed, ενώ ο 29χρονος σύζυγός της είχε αναφέρει ότι «πήγα από το 46 μέχρι το 32».

Photo: Instagram

Όπως εξήγησε είχε βαρεθεί την ζωή που ζούσαν και αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή και να ξεκινήσουν γυμναστική, αλλά και να τρώνε υγιεινά. «Ποτέ δεν περίμενα ότι θα είχε τέτοιο αντίκτυπο», είπε ακόμα η γυναίκα, για το γεγονός ότι η ιστορία τους έγινε viral. «Ήθελα απλώς να είμαι υγιής».

«Το πιο δύσκολο κομμάτι του ταξιδιού μας ήταν να αλλάξουμε τη σχέση μας με το φαγητό», είπε ακόμα η Lexi Reed. «Όταν ήμουν219.99 κιλά , δεν μαγείρευα ποτέ. Ο σύζυγός μου και εγώ πηγαίναμε έξω για φαγητό για σχεδόν κάθε γεύμα και αν μαγειρεύαμε στο σπίτι, ήταν παγωμένη πίτσα ή οτιδήποτε άλλο ανθυγιεινό.

Photo: Instagram

Διαπιστώσαμε ότι προετοιμάζοντας τα γεύματα αντί να βασιζόμαστε στο γρήγορο φαγητό, μπορούσαμε να τηρήσουμε τους στόχους μας όταν ήμασταν στη δουλειά. Και μαθαίνοντας να μαγειρεύουμε τα γεύματά μας ήμασταν υπεύθυνοι για το τι τρώγαμε.

Ήμασταν πρόθυμοι να μάθουμε κάθε μέρα του ταξιδιού μας και αρχίσαμε επίσης να χρησιμοποιούμε το γυμναστήριο ως θεραπεία αντί για φαγητό. Αλλάζοντας τα μυαλά, τις συνήθειες και τα συναισθηματικά μας ερεθίσματα, αλλάξαμε τη ζωή μας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ