Πρεμιέρα για την Δέσποινα Βανδή: «Πρώτο όνομα» στο Twitter η εντυπωσιακή τραγουδίστρια στο νέο της ρόλο (φωτό & βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο το βράδυ το Chart Show

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο το βράδυ το Chart Show, με την Δέσποινα Βανδή και το Twitter «τρελάθηκε»!

Το απόλυτο μουσικό show ήρθε στον Alpha και το κοινό αποθέωσε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια, που έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής. Κάθε Σάββατο και ένα top 30 με αγαπημένα τραγούδια, ανατροπές, εκπλήξεις και ερμηνείες θα μας κρατήσουν την πιο όμορφη μουσική παρέα.

Το σόου ξεκίνησε το Σάββατο με μια αντίστροφη μέτρηση για τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90’s.

 

 

 

 

 

 

 

«Καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε στο Chart Show. Τι γίνεται ρε παιδιά σήμερα εδώ; Αισθάνομαι ότι είμαι σε συναυλία. Το πιο μουσικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης είναι εδώ στον Alpha. Στην εκπομπή θεσμό, κάθε Σάββατο βράδυ θα τραγουδάμε, θα διασκεδάζουμε, θα αναπολούμε οι μεγαλύτεροι και θα μαθαίνουν οι μικρότεροι.

Όλα τα τραγούδια έχουν την δική τους ιστορία. Να είστε έτοιμοι για δυνατές συγκινήσεις. Τραγούδια που σημάδεψαν δυνατές στιγμές, τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο. Εμείς αυτά τα τραγούδια θα σας παρουσιάσουμε» είπε στην έναρξη της εκπομπής η Βανδή, που έκανε ποδαρικό με το τραγούδι της «Το Γιατρικό».

 

 

 

 

Η τραγουδίστρια είχε στο πλευρό της τον music expert Γιώργο Αρσενάκο και τον chart expert Πέτρο Δραγουμάνο, ενώ στην πρεμιέρα εμφανίστηκε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το Chart Show, Your Countdown υποδέχθηκε ακόμα αγαπημένους καλλιτέχνες που με τα τραγούδια τους έγραψαν ιστορία τη 10ετία του ‘90, όπως ο Στέλιος Διονυσίου, η Καίτη Γαρμπή, η στιχουργός Εύη Δρούτσα, ο Γιώργος Σαρρής των Ζιγκ Ζαγκ και τα Κακά Κορίτσια.

 

 

 

 

 

 

Όσο για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, η Ελληνίδα σταρ είχε φορέσει μια ψηλόμεση Moschino παντελόνα, σε μαύρο χρώμα συνδυασμένη με με ένα κρουαζέ metallic τοπ από το brand Zadig & Voltaire.

 

 

 

 

Στα ύψη τα νούμερα τηλεθέασης - «πρώτο όνομα» στο Twitter

Η πρεμιέρα του Chart Show σημείωσε μέσο όρο 15,3% φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι το 20,1%, ενώ την ίδια ώωρα το #chartshow είναι μέσα στα πρώτα trends με περισσότερα από 13.500 tweets!.

Μερικά από τα tweets για την πρεμιέρα του Chart Show

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι παλιότερα το show παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ