Ο πλανήτης περίμενε με … αγωνία: Η Kim Kardashian φιλάει τον Pete Davidson - Πρώτες Insta φωτο - Tο αγόρι της οδηγεί την Rolls Royce της

It's Instagram official...

Εδώ και λίγους μήνες το νέο  hot ζευγάρι του Hollywood είναι η Kim Kardashian και ο Pete Davidson. 

Ο Kanye West αποτελεί παρελθόν πλέον για την πασίγνωστη τηλεπερσόνα, η οποία κέρδισε μια σημαντική νίκη στη διαδικασία διαζυγίου της, που την έχει ταλαιπωρήσει πολύ από τον Φεβρουάριο του 2021. 

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Kim ζήτησε να δηλωθεί νόμιμα ελεύθερη και στην ακρόαση που έγινε στις (2/3), ο δικαστής έκανε δεκτό το αίτημά της. 

Ποιος είναι ο Pete Davidson

Ο κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον έγινε γνωστός από το Saturday Night Live. Όμως όλα τα περιοδικά γράφουν για αυτόν, εξαιτίας της προσωπικής του ζωής, αφού έχει κάνει δεσμούς με πασίγνωστες κυρίες του Hollywood. 

Oι σχέσεις του

Ο Ντέιβιντσον έχει κερδίσει μέχρι στιγμής -όσο γνωρίζει το κοινό- τη δύο δεκαετιών βρετανίδα ηθοποιό Kate Beckinsale , την ποπ σταρ Ariana Grande (με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκε), την κόρη της Cindy Crawford - μοντέλο Kaya Gerber, την ηθοποιό και αστέρι του Bridgetton, Phoebe Dynevor. 

Οι πρώτες κοινές πόζες στο Instagram & το φιλί

Η Kim αποφάσισε να κάνει τη σχέση της με τον Pete, Instagram official μόλις μια εβδομάδα μετά την απόφαση του δικαστή. 

Η ίδια δημοσίευσε όχι μία αλλά δύο φωτογραφίες γεμάτες έρωτα με τον 28χρονο αγαπημένο της . Στην μια τον κοιτάει γεμάτη έρωτα και προσπαθεί να του δώσει ένα φιλί. 

Ο Pete και η Kim έκανα την πρώτη τους δημόσια έξοδο, όταν η σταρ του KUWTK φιλοξενήθηκε στο SNL στις 9 Οκτωβρίου.

Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε σε ένα σκετς όπου ο Pete έπαιζε τον Αλαντίν και η Kim την πριγκίπισσα Jasmine. Λίγες μέρες μετά  το ζερυγάρι εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής εκδρομής στο Knott's Berry Farm της Καλιφόρνιας προς τα τέλη Οκτωβρίου, σύμφωνα με το hollywoodlife.

Τους τελευταίους πέντε μήνες, το ειδύλλιό τους φαίνεται να έχει δυναμώσει, με μια πηγή από το περιβάλλον του Pete να αποκαλύπτει αποκλειστικά στο HollywoodLife ότι είναι τρελά ερωτευμένος με την Kim.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ